Arkadaşlar merhaba.
10 bin lira bütçemiz var. Bu sistemi almak istiyoruz. Sizce bu fiyata değer mi? Performansı nasıl olur? Sistemde sadece oyun oynanacak.
Geri kalan 2.5k ile monitör, klavye, mouse ve kulaklık önerileriniz nelerdir. İyi forumlar.
Keşke bekleme fırsatım olsa. Zaten kendim için değil sevdiğim bir abim için alacağız. Konsolunu sattı ve beklemek istemiyor. Bende beklemesini istiyorum ama söz geçiremedim bir türlü. Stokların ve yeni nesili beklemesini bende istiyorum. Peki sizin öneriniz var mı?
Tam olarak bilmiyorum ama bu 10400-F aldığımız zaman Z bir anakart olmadan RAM'lar 3000 MHz olmuyormuş. Z anakartlarda biraz tuzlu ve bütçemizi aştığı için yanaşmak istememiştim.
Tam olarak bilmiyorum ama bu 10400-F aldığımız zaman Z bir anakart olmadan RAM'lar 3000 MHz olmuyormuş. Z anakartlarda biraz tuzlu ve bütçemizi aştığı için yanaşmak istememiştim.
Evet, 3200 MHz çalıştırma imkanınız yok. Ancak bu RAM'in fiyatı 2666 MHz RAM'lerinkiyle çok yakın. Zaten her türlü 2666 çalışır işlemci ve anakart bunu desteklediği için. İleride başka bir sistemde de kullanılması için vb. önerdim. İlla 2666 istiyorsanız fiyattan düşmez, ilerideki sistemlere vb. takılmaz.
Bence en mantıklısı ekran kartı hariç parçaları alıp ekran kartını idare edebilecek bir şey almak. Ekran kartı gelince onu da alır, sistemi tamamlarsınız.