10.000 TL sistem toplama

Ümran CENGiZ

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
10.000 TL geçmeyecek en güncel ve en üst düzey oyunları en üst ayarlarla rahatça hiç kasmadan oynayabileceğim en güncel sistem toplamak istiyorum. Tabii sıvı sogutma RGB ile de kasayı biraz görünüşlü olmasını istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
(Monitör ve ara birimler hariç.)

AMD ne bileyim hiç sicak bakmadigim bir işlemci ama bu son çıkardığı işlemci evet benimde tamam dediğim bir işlemci olmuş soğutmaya geçtiğimiz zaman cift hazneli bir sogutma hem sık hemde gerçek anlamda güçlü bir sogutma
Cooler Master: MasterLiquid Pro 240
Kasa geldiğimiz zaman da Türkiye de bulamadım satin alabileceğim bir yer biliyorsaniz memnun olurum. Kasa bu
In Win 805 ∞ Infinity
Anakartta bence X370 degil de Asus ROG daha da iyi olur sizce?

1080 Ti bu sistemde dediğim gibi oyunları en üst düzeyde oynayabilir miyim? Bu sistem beni kac sene daha götürür?

Anakart için x370 bahsettiğimiz anakart zaten rog serisidir. Ryzen için alabileceğiniz en üst düzey birkaç anakarttan biridir. ( Ryzen için sınırlı sayıda kart piyasaya çıktı.)
gtx 1080ti dan daha üst seviye oyun ekran kartı yok. Şuanda piyasadaki tüm oyunları en yüksek grafiklerde hatta 4k çözünürlükte çalıştırabilir.

Kasayı nerden temin edebilirim ve sogutma olarak bahsettiğim sogutma sizce nasıl?

Yurtdisi satışı var kasanın ama yurtdisindan getirilen internet üzerinden bazı kaziklanma riski var açıkçası endişeleniyorum
Bahsettiğiniz kasanın yurtdışı fiyatları 250-300 dolar (1000 tl civarı.) Farklı kasalar düşünebilirsiniz. Örneğin size tavsiye sitem şuraya bir bakın.
Kasa - Tüm Ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…