Ümran CENGiZ Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 27 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2017 #11 Fatih ŞENGİL dedi: Bahsettiğiniz kasanın yurtdışı fiyatları 250-300 dolar (1000 tl civarı.) Farklı kasalar düşünebilirsiniz. Örneğin size tavsiye sitem şuraya bir bakın. Kasa - Tüm Ürünler Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu kasayı tuttum bundan alacağım S340
Fatih ŞENGİL dedi: Bahsettiğiniz kasanın yurtdışı fiyatları 250-300 dolar (1000 tl civarı.) Farklı kasalar düşünebilirsiniz. Örneğin size tavsiye sitem şuraya bir bakın. Kasa - Tüm Ürünler Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu kasayı tuttum bundan alacağım S340
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 10 Mart 2017 #12 Yada sıvı soğutma ile satılan şu kasayıda düşünebilirsiniz.( İçerisinde led aydınlatma sistemide var . Youtubedan videolarına bakabilirsiniz. ) Deep Cool GENOME BK-RD Sıvı Soğutmalı Kırmızı Helixli ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri Ümran CENGiZ dedi: Çok teşekkür ederim bu kasayı tuttum bundan alacağım S340 Genişletmek için tıkla... Aynı siteden kasa fanlarınıda incelemenizi tavsiye ederim.
Yada sıvı soğutma ile satılan şu kasayıda düşünebilirsiniz.( İçerisinde led aydınlatma sistemide var . Youtubedan videolarına bakabilirsiniz. ) Deep Cool GENOME BK-RD Sıvı Soğutmalı Kırmızı Helixli ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri Ümran CENGiZ dedi: Çok teşekkür ederim bu kasayı tuttum bundan alacağım S340 Genişletmek için tıkla... Aynı siteden kasa fanlarınıda incelemenizi tavsiye ederim.
Ümran CENGiZ Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 27 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2017 #13 Fatih ŞENGİL dedi: Yada sıvı soğutma ile satılan şu kasayıda düşünebilirsiniz.( İçerisinde led aydınlatma sistemide var . Youtubedan videolarına bakabilirsiniz. ) Deep Cool GENOME BK-RD Sıvı Soğutmalı Kırmızı Helixli ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri Genişletmek için tıkla... Abi sen naptin çok pahalı bu 300 lira dururken 1400 lira çok fazla ama kasa gerçekten on numara
Fatih ŞENGİL dedi: Yada sıvı soğutma ile satılan şu kasayıda düşünebilirsiniz.( İçerisinde led aydınlatma sistemide var . Youtubedan videolarına bakabilirsiniz. ) Deep Cool GENOME BK-RD Sıvı Soğutmalı Kırmızı Helixli ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri Genişletmek için tıkla... Abi sen naptin çok pahalı bu 300 lira dururken 1400 lira çok fazla ama kasa gerçekten on numara
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 10 Mart 2017 #14 Ümran CENGiZ dedi: Abi sen naptin çok pahalı bu 300 lira dururken 1400 lira çok fazla ama kasa gerçekten on numara Genişletmek için tıkla... Onu sonradan atmıştım silemedim. O mesajı atlayabiliriz. Şahsen benim tercihimde s340 olurdu.
Ümran CENGiZ dedi: Abi sen naptin çok pahalı bu 300 lira dururken 1400 lira çok fazla ama kasa gerçekten on numara Genişletmek için tıkla... Onu sonradan atmıştım silemedim. O mesajı atlayabiliriz. Şahsen benim tercihimde s340 olurdu.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2017 #15 Kasa için şu modele de bakabilirsin. Corsair Carbide 270R Mid Tower Kasa (CC-9011105-WW) Kasa
Ümran CENGiZ Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 27 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2017 #16 Lactuca dedi: Kasa için şu modele de bakabilirsin. Corsair Carbide 270R Mid Tower Kasa (CC-9011105-WW) Kasa Genişletmek için tıkla... Güzel kasa çok teşekkür ederim kararını bunu gördükten sonra bir daha gözden geçireceğim görünüş güzel olsun diye uğraşıyorum
Lactuca dedi: Kasa için şu modele de bakabilirsin. Corsair Carbide 270R Mid Tower Kasa (CC-9011105-WW) Kasa Genişletmek için tıkla... Güzel kasa çok teşekkür ederim kararını bunu gördükten sonra bir daha gözden geçireceğim görünüş güzel olsun diye uğraşıyorum
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 10 Mart 2017 #17 Kesinlikle 1080 Ti beklemelisiniz. Bence bileşenleri ASUS toplayınız çünkü bir dünya markası. Benim görüşüm bu.
Kesinlikle 1080 Ti beklemelisiniz. Bence bileşenleri ASUS toplayınız çünkü bir dünya markası. Benim görüşüm bu.
B burakxyz Megapat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2017 #18 1080Ti beklemen hoş olur acelen yoksa.