10.000 TL sistem toplama

Hakan11337

Decapat
10000 TL PC toplamama yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahil değil

Tşk
Dahil değil ise ekran kartını RTX 2070 yapıp, monitörü de 2k 144hz satın alırsınız. Daha hoş olur. Intel işlemci düşünürseniz de söyleyin ona göre bir sistem hazırlayabilirim sizin için.

Kalan bütçe ile RTX2070 veya 2700X yapılabilir. Tercih size kalmış.

Dahil değil ise ekran kartını RTX 2070 yapıp, monitörü de 2k 144hz satın alırsınız. Daha hoş olur. Intel işlemci düşünürseniz de söyleyin ona göre bir sistem hazırlayabilirim sizin için.
O HDD'yi öneriyorum. Bir sorun vardı sanırım. Piyasada Seagate Barracuda Serisi, WD gibi daha kaliteli modeller mevcut.
WD Blue 1TB

O HDD'yi öneriyorum. Bir sorun vardı sanırım. Piyasada Seagate Barracuda Serisi, WD gibi daha kaliteli modeller mevcut.
WD Blue 1TB
Neye göre, kime göre daha kaliteli hocam? Toshiba p300 modeli ikisinden de performanslı bir HDD. Bahsedilen 3 modeli de kullandım, bazıları ses problemi yaşıyormuş duydum bunu lakin ben hiç problem yaşamadım daha p300 ile.

@Skairipa Ben duyduğumu söyledim. Ayrıca sizin bir problem yaşamadığınız başkalarının yaşamayacağı veya sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez.

@Skairipa Ben duyduğumu söyledim. Ayrıca sizin bir problem yaşamadığınız başkalarının yaşamayacağı veya sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez.
Kendi kullandığım HDD' yi önermem de bir hata varsa özürlerimi sunuyorum, benim hatam kusura bakmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…