10.000 TL Sistem Toplama

monitör ne kullandınız ?
 
Sistemi ucuza almamışsınız zaten b365 micro Atx anakart ve i5 9600k var sistemde.Sanırım bir de ekran kartı modeli ''x'' ibareli değil.

Evet X değil fakat çok kötü bir şey olmuyor yine de bu değil mi? Yani bana normal bir 2070 veya 2060Super performansı vermez sanırım? Sistemin fiyatına değil zaten 2070super'i 4500'e bulduğuma çok şaşırdım.
monitör ne kullandınız ?

Monitör dahil değil o hazırda vardı.
 
Hocam şu an 5000'den aşağı super yok valla. Birkaç ayda dolar maşallah...



Ben olsam aralarından Inno3D olanı alırdım konuyu açan arkadaşa öneri için atıyorum ayrıca bunları.Inno3D soğutma konusunda bence başarılı bir firma.
 
Monitör dahil mi?
Hayır sadece kasaya ayırdım bu bütçeyi çok fazla arkadaşa danıştım ve herkes farklı bir şey söylüyor benimde bilgim olmadığı için ve uzun süre toplanacak sistemle oynayacağım için çok önemsiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler
Aynen dahil olmayacak parçalar var mı ona göre bakalım.
Sadece kasa için ayırdım bu bütçeyi
Hocam inanın bir fikrim yok sadece parayı en iyi şekilde değerlendirmek amacım
 
Benim attığım sistem bir indirim olmadan alabileceğinin en iyilerinden ama cuma günü incehesap gaming gecesi var ordan yavaş yavaş iyi indirim oldukça parçaları takip edersiniz biraz daha iyi ucuza getirebilirsiniz.R5 3600 ve R5 3600x neredeyse her hafta indirime giriyor sitede bu fiyattan 500 lira daha ucuza hemde.
 
Arkadaşlar bu konuda bilgim yok denecek kadar az , sistem toplama konusunda yardıma ihtiyacım var lütfen bu bütçeye en yüksek performans alabileceğim sistem tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kardeşim bende şöyle bir sistem topladım. İyi performans alacağını düşünüyorum. Ekstra olarak HDD ekledim.
 

Dosya Ekleri

  • 10000.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…