10.000 TL sistem toplama

Bütçe
10.000 ₺
RAM olarak 3000 MHz veya üstü MHz değerli bir RAM almanızı öneririm. İyi sosyaller.
Ram Mhz'i biraz düşük geldi ve o önemsiz görülen mhz oyunlarda ciddi fps farkı yaratıyor haberin olsun
teşekkürler, en az 3000 MHz şeklinde revize edeceğim.

@Akbay ve @stevesm1221 emeklerinize çok teşekkürler. Peki Nvidia yerine Radeon hiç kullanmadığım için soruyorum; Radeon'un teknolojisi stabil midir? Nvidia ile yarışabilir mi? Ayrıca yazılım desteği nasıldır? Nvidiada en basitinden oyunları çok güzel optimize ediyor Geforce Experience vs. yazılımları gibi artıları var mıdır? Bilgi eksikliğimi maruz görün lütfen.

4000-5000 tl arası NVDİA ile radeon yan yana bile konulamaz NVDİA yüksek bütçede en iyisi bence NVDİA topla çünkü bugün formlarda bende Nvdia radeon kıyaslaması yazdım çevreme sordum (kendim için)senin gibi bütçesi fazla olanlar için en iyisi NVDİA

Rica ederim. Başka bir sorunuz olduğunda beni etiketleğerek konu açabilirsiniz. İyi sosyaller.

Öncelikle şöyle söyleyeyim RX 5700 XT fiyat performans olarak 2060 ve 2070'e kafa tutuyor bence NVIDIA toplamak için 20.000 TL'n olması lazım RTX2080 Super için. Bir tek onunla kapışacak AMD yok veya RTX 2080 Ti.

Öncelikle şöyle söyleyeyim RX 5700 XT fiyat performans olarak 2060 ve 2070'e kafa tutuyor bence NVIDIA toplamak için 20.000 TL'n olması lazım RTX2080 Super için. Bir tek onunla kapışacak AMD yok veya RTX 2080 Ti.
Acaba böyle asılsız bilgileri kimden öğreniyorsunuz çok merak ediyorum veya nerenizden sallıyorsunuz

Ağzımdan 2070 Super ile kapışamaz diye bir laf çıkmadı. Örnek vermek açısıyla konuştum ben bir bilgi değil öneri de ve cevapta bulundum bu konuda bilgiye ihtiyacı olan kişi sorur sorar.
Asılsız bilgi değil Benchmark testleri var YouTube'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…