Valla ben önemli sanıyordum ama o kadar da önemli değilmiş. Yani yine kullanıcısına göre değişir M2 Sdd'ler Sata Sdd'lere nazaran öyle uçurum fark yaratmıyor. 5-10 sn olsun belki online oyunlarda yüklemelerde bir tık avantaj sağlasa da şuan için olmazsa olmaz değil gibi duruyor. Ben aldım işte içimde kalmasın diye siz Sata Sdd alsanız da pek bir şey kaybetmiş olmazsınız. İlk başta bütçeyi bu sebepten zorlamayın bence Sata Ssd alın geçin dilerseniz sonra alırsınız M2 Ssd.
Corsair CMK16GX4M2E3200C16 Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 Siyah Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair Force MP510 CSSD-F480GBMP510 480 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Yukarıda bütçe 12.000 denmiş o yüzden ekran kartını isterseniz RTX 2080 Super yapabilirsiniz:
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
3700X ile X570 alıp isterseniz PSU bir tık üst alınabilir:
Asus Prime X570-P AMD Anakart (90MB11N0-M0EAY0) / DDR4 RAM Destekli / AMD / Soket AM4 / USB 2.0 Destekli / ATX / AMD X570 Chipsetli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!