10.000 TL sistem toplama

Bütçe
10.000 TL

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    73,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu sistemi önerebilirim. Baştan aşağıya kaliteli ve geleceğe dönük bir sistem.
⦁ AMD Ryzen 7 3700X (2360TL-Sitem)
⦁ Gigabyte X570 Ultra Durable (1350TL-Sitem)
⦁ Crucial Ballistix 2x8GB 3000MHz CL15 (E-DIE) (630TL-DFS)
⦁ Gigabyte RX5700XT Gaming OC 8GB (3500TL-Sinerji)
⦁ Kingston KC2000 250GB NVMe SSD (420TL-n11)
⦁ Crucial BX500 960GB SATA SSD (750TL-Amazon TR)
⦁ Thermaltake Commander C3X (820TL-Vatan)
⦁ High Power Astro GD 1200W 80+ Gold (930TL-DFS)

Dediğin gibi çok kalitesizmiş, 6K`lık sistemde bile orta seviye NVMe kullanırken bu sistemde giriş seviyesi SU630 var. Anakart çöp ötesi, 3K`lık sistemde bile önermiyoruz. Kasanın malzemesi bütçeye göre kalitesiz, PSU yeterli olsa bile bütçeye yakışmamış.

Kendi önerdiğin sistem kaliteli ve güzel ama anakart VRM olarak iyi değil, TUF Pro ya da Gaming X yapılırsa iyi olur. Bir de PSU en azından Performance GD olursa mantıklı olur.

Evet sadece 2080 super için alınabilecek bir sistem değil katılıyorum. Diğer tarafta uğraşılmadan göz kararı toplanılmış bir sistem benim ki uğraşılsa sizin sisteminize benzer bir sistem çıkarabilirdim elbet. Tek bir yerden toplanınca aşağı yukarı bu şekilde bir sistem ortaya çıkıyor.
Not : SU630 kullanıyorum almadan önce bu konular daha açılmamıştı bile ben de bir sıkıntı çıkmadı hala çok iyi performans veriyor. Baya şanslıyım bu konuda.

Bu bütçede Corsair gibi güvenilir ve hızlı bir SSD gerçekten büyük önem taşıyor. Bilgisayarın genel performansını çok büyük etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…