10.000 TL SSD önerisi

Bütçe
10000

fasakasa

Centipat
Daha fazla  
Anakart
msi-b760-p-pro-ii
Anakartınızda ki 2 slotta Gen4 bütçeyi bir tık daha artırıp Bu modeli alabilirisiniz artmıyorsa 1TB modelide işinizi görür önbellek tipi DRAM.

Anakartınızda ki 2 slotta Gen4 bütçeyi bir tık daha artırıp Bu modeli alabilirisiniz artmıyorsa 1TB modelide işinizi görür önbellek tipi DRAM.
evet, müsait gen4 slot olduğu için yeni olanı da gen 4 almak istiyorum belirtmeyi unutmuşum

ps5 ile uyumlu mu bunlar ?

3bin farka 2 tb almak mantıklı olabilir, modele bakayım biraz.

WD Blue SN580 oyun oynamak için gayet güzel bir model. Kapasitesi yeterliyse kullanmaya devam edebilirsin. DRAM'siz SSD'ler içinde en iyilerden birisidir. HMB alanı görece fazladır. Ekonomiktir. Daha üstün model olmasının oyun performansına pek bir katkısı olmaz. Ancak kendisi PS5 için uyumlu değil. Piyasanın ucuzlamasını beklemek istemiyorsan(ki bu baya uzun sürebilir) ve kapasite yeterli değilse aşağıdaki iki modelden birisini önerebilirim.

İkisi de DRAM'li, işletim sistemi kurmak için ve PS5'de kullanmak için uyumlu. Ayrıca üstte gelen NV3 modelini de tavsiye etmem. Kingston'un en dandik modeli.

WD Blue SN580 oyun oynamak için gayet güzel bir model. Kapasitesi yeterliyse kullanmaya devam edebilirsin. DRAM'siz SSD'ler içinde en iyilerden birisidir. HMB alanı görece fazladır. Ekonomiktir. Daha üstün model olmasının oyun performansına pek bir katkısı olmaz. Ancak kendisi PS5 için uyumlu değil. Piyasanın ucuzlamasını beklemek istemiyorsan(ki bu baya uzun sürebilir) ve kapasite yeterli değilse aşağıdaki iki modelden birisini önerebilirim.

İkisi de DRAM'li, işletim sistemi kurmak için ve PS5'de kullanmak için uyumlu. Ayrıca üstte gelen NV3 modelini de tavsiye etmem. Kingston'un en dandik modeli.
Teşekkürler, şu model hakkında bilginiz var mı peki ?
Crucial t500

Teşekkürler, şu model hakkında bilginiz var mı peki ?
Crucial t500
Kronik sorunu falan var mı bilmiyorum. Muhtemelen yoktur. Onun dışında kağıt üstünde özellik(*) olarak süper gözüküyor. 1TB ve soğutuculu olan modeli mevcut piyasadaki fiyatına göre gayet mantıklı.

*:
Phison E25 kontrolcü
Micron B58R 232-layer 3D TLC hafıza
1 GB Micron LPDDR4-4266MHz DRAM
600 TBW / 5 yıl garanti
Dahili soğutucu PS5 için doğrudan avantaj sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı