10.000 TL tablet önerisi

ledz3ppelin

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. 10.000-12.000 TL bandında bir tablet arıyorum. Çizim için istiyorum yani kalemi olması ve ekranı önemli.
Tab S9-FE düşünüyorum ancak tablette TFT ekran kullanılmış sizce o kadar sorun yaratır mı? Eğer aynı fiyat bandında bildiğiniz alternatifler varsa sunabilir misiniz?

teşekkürler yardımcı olduğunuz için

S9 FE bende var. Açıkçası ekran konusunda dizi izlerken vs. hiç sıkıntı yaşamadım. Kaliteli bir ekran kullanmışlar. Çizim işlerinde pek iyi değilim ama sırf çizim için M1 İpad Pro alan arkadaşım tableti kalemi ile denediğinde hayran kalmıştı. Tek eleştirisi basınç hassasiyeti oldu ama aslında Apple Pencil ile aynı hassasiyete sahip, uygulama optimizasyonu nedeniyle eksik kalmış. Ağır oyunlar oynamak için uygun bir tablet olmasa da not tutmak, çizim yapmak için önerebileceğim en iyi tabletlerden kesinlikle.Bu ağabeyin konu hakkındaki videolarına bakabilirsin, fazlasıyla yardımcı olur.

Ben fiyat ve güç olarak Huawei MatePad 11.5 öneriyorum.Sizin düşünceniz nedir bu tablet hakkında ?

Ben fiyat ve güç olarak Huawei MatePad 11.5 öneriyorum.Sizin düşünceniz nedir bu tablet hakkında ?
İşlemci gücü olarak güçlü ama Google servisleri olmaması gerçekten problem. Gboxta sürekli hatalar olduğu söyleniyor. En iyisi hiç bulaşmayıp Google destekli bir tablet almak.

İşlemci gücü olarak güçlü ama Google servisleri olmaması gerçekten problem. Gboxta sürekli hatalar olduğu söyleniyor. En iyisi hiç bulaşmayıp Google destekli bir tablet almak.

Google sorun değil g box a da gerek yok tek tek Store'dan yükleniyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…