Xboe Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 80 10 Mayıs 2025 #11 snezyswrd dedi: Hocam S9 FE almanız sınav senesinden sonra da kullanmanız için daha uzun ömürlü bir seri bakmanız iyi olur. Ya da ikinci el iPad 10 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPad bana göre biraz sıkıntılı. Terciğe bağlı.
snezyswrd dedi: Hocam S9 FE almanız sınav senesinden sonra da kullanmanız için daha uzun ömürlü bir seri bakmanız iyi olur. Ya da ikinci el iPad 10 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPad bana göre biraz sıkıntılı. Terciğe bağlı.
S snezyswrd Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 168 10 Mayıs 2025 #12 maviax dedi: Teşekkür ederim hocam. Gözler zaten bozuk Hocam üniversite için laptop kullanmadan bu tableti kullansam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben ipad mini cihazımla 3.seneyi dolduruyorum gayet de iyiyiz. Xboe dedi: iPad bana göre biraz sıkıntılı. Terciğe bağlı. Genişletmek için tıkla... Ücretli uygulamalar konusunda biraz can sıkıcı. Ancak pil konusunda samsung tabletlere göre çok üstün olduğunu düşünüyorum.
maviax dedi: Teşekkür ederim hocam. Gözler zaten bozuk Hocam üniversite için laptop kullanmadan bu tableti kullansam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben ipad mini cihazımla 3.seneyi dolduruyorum gayet de iyiyiz. Xboe dedi: iPad bana göre biraz sıkıntılı. Terciğe bağlı. Genişletmek için tıkla... Ücretli uygulamalar konusunda biraz can sıkıcı. Ancak pil konusunda samsung tabletlere göre çok üstün olduğunu düşünüyorum.
M maviax Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 182 10 Mayıs 2025 #13 snezyswrd dedi: Şahsen ben iPad Mini cihazımla 3.seneyi dolduruyorum gayet de iyiyiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
snezyswrd dedi: Şahsen ben iPad Mini cihazımla 3.seneyi dolduruyorum gayet de iyiyiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Xboe Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 80 10 Mayıs 2025 #14 snezyswrd dedi: Şahsen ben iPad Mini cihazımla 3.seneyi dolduruyorum gayet de iyiyiz. Genişletmek için tıkla... Ben IPad'ı kuzenlerden öğrendim. En son bayramda batarya patladı.
snezyswrd dedi: Şahsen ben iPad Mini cihazımla 3.seneyi dolduruyorum gayet de iyiyiz. Genişletmek için tıkla... Ben IPad'ı kuzenlerden öğrendim. En son bayramda batarya patladı.
M maviax Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 182 10 Mayıs 2025 #15 Xboe dedi: iPad bana göre biraz sıkıntılı. Terciğe bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el düşünmüyorum. Sıfır iPad için de bütçe çok düşük kalıyor zaten.
Xboe dedi: iPad bana göre biraz sıkıntılı. Terciğe bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el düşünmüyorum. Sıfır iPad için de bütçe çok düşük kalıyor zaten.
Xboe Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 80 10 Mayıs 2025 #16 maviax dedi: Hocam ikinci el düşünmüyorum. Sıfır iPad için de bütçe çok düşük kalıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Gözlük tak bakarken X ışını yiyebilirsin.
maviax dedi: Hocam ikinci el düşünmüyorum. Sıfır iPad için de bütçe çok düşük kalıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Gözlük tak bakarken X ışını yiyebilirsin.
S snezyswrd Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 168 10 Mayıs 2025 #17 https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-pro-12-8gb-256gb-p-HBCV00006L3AQ4?magaza=Hepsiburada İşlemcisi sağlammış bu modelin.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-pro-12-8gb-256gb-p-HBCV00006L3AQ4?magaza=Hepsiburada İşlemcisi sağlammış bu modelin.
M maviax Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 182 10 Mayıs 2025 #18 snezyswrd dedi: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-pro-12-8gb-256gb-p-HBCV00006L3AQ4?magaza=Hepsiburada İşlemcisi sağlammış bu modelin. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonum Xiaomi ve sorunlu bir telefon o yüzden soğudum. Huawei MatePad ve S9 FE arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?
snezyswrd dedi: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-pro-12-8gb-256gb-p-HBCV00006L3AQ4?magaza=Hepsiburada İşlemcisi sağlammış bu modelin. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonum Xiaomi ve sorunlu bir telefon o yüzden soğudum. Huawei MatePad ve S9 FE arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?
S snezyswrd Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 168 10 Mayıs 2025 #19 maviax dedi: Hocam telefonum Xiaomi ve sorunlu bir telefon o yüzden soğudum. Huawei MatePad ve S9 FE arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Google desteği yüzünden S9FE olmalı diye düşünüyorum.
maviax dedi: Hocam telefonum Xiaomi ve sorunlu bir telefon o yüzden soğudum. Huawei MatePad ve S9 FE arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Google desteği yüzünden S9FE olmalı diye düşünüyorum.
M maviax Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 182 10 Mayıs 2025 #20 snezyswrd dedi: Google desteği yüzünden s9FE olmalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
snezyswrd dedi: Google desteği yüzünden s9FE olmalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.