10.000 TL tablet önerisi

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Merhaba, ders ve az da olsa oyun için tablet arıyorum. Kılıf ve kalemli istiyorum. Şu an Huawei Mate 11.5, Samsung S9FE, Lenovo Tab Pro modellerini buldum.

Tab S9 FE, YouTube üzerinde YKS hazırlanan lise öğrencileri genelde video çekip paylaşıyorlar memnun olduklarını.

Kılıfı yanında var kalemle birlikte 13K oluyor. R bu modelin de fiyatı diğerleri ile aynı. Bu modeli neden önerdiniz hocam?

S9 FE RAM'i düşük, ekranı kalitesiz. Ekran Hz'i düşük. Lenovo'nun da tam modelini yazmamışsınız.

S9 FE RAM'i düşük, ekranı kalitesiz. Ekran Hz'i düşük. Lenovo'nun da tam modelini yazmamışsınız.

S9FE bin 8/128 modeline bütçem yetiyor ama onun da ekranı kalitesiz mi?
Lenovo Idea Tab Pro ZAE50038TR bu model, aralarında işlemcisi en iyi bu sanırım ama bu çok büyük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun nedir? iPhone kullaniyorsan kesinlikle birazcik bütçe arttirip 10. nesil, kalem fiyatlarina cok aldanma 1K dolaylarinda isini fazlasiyla yapan(cizim icin yetersiz olabilir ancak yazi yazmak icin oldukca yeterli) kalemler bulunabiliyor.

Hem MatePad 11.5 hem de S9FE kullanmış biri olarak S9FE'yi öneririm.
Huawei'nin Google problemleri bir şekilde çözülüyor evet ama tamamen bitmiyor.
Halen bazı uygulamalar stabil değil, istediğin bir uygulamayı hemen yükleyemiyorsun, Google Play vs. kullanan oyunlar/uygulamalar zaten hak getire. Hesap bağlamaya çalışınca yine bağlanmıyor.
Bütçeyi arttırma şansın varsa iPad öneririm hemşehrim.

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Telefonum Xiaomi ve yakın zamanda değiştirneyi düşünmüyorum. Şu an iPad almam biraz zor çünkü en ucuzu bile kalemsiz 13ten başlıyor onlarda eski.

Xiaomi Pad var bu model nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…