En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet özelliklerini incele, 10.236,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet özelliklerini incele, 10.236,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!
5. serisini üretmişler tabletin, nasıl yeniler? Yani "Telefonlarında arayüz sıkıntıları var, yazılım olarak iyi değil. Aynı şeyler tabletlerinde de geçerli olabilir. O yüzden tavsiye etmiyorum" deseniz mantıklı olurdu bence.
5. serisini üretmişler tabletin, nasıl yeniler? Yani "telefonlarında arayüz sıkıntıları var, yazılım olarak iyi değil. Aynı şeyler tabletlerinde de geçerli olabilir. O yüzden tavsiye etmiyorum" deseniz mantıklı olurdu bence.
Yeniden kastımı tam anlatamadım Apple ve Samsung serilerini oyun için köklü markalar olduğu belli verilen parada düşük bir bütçe değil riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum kesinlikle tabete kötü demiyorum.