10.000 TL telefon önerisi

Bütçe
10.000TL

SheriffGen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2.el falan da olabilir sıkıntı olmaz.
XR var bir tane 2.el 9K sıfır gibi
Başka model tavsiyesi alabilirim.
iPhone kullanmak istemişimdir hep ama ekran tarafı pek sevmedim gibi tam bilemiyorum. S7 Edge kullanıyorum. Sizce XR mı Samsung S21 mi? Sıfır 12kydı sanırsam Hepsiburada'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE alınılabilir ama işlemcisi yük altında olduğundan fazla güç tüketiyor, özellikle 2K ekran çözünürlüğünde bir günü çıkartamayabilirsiniz. Bütçenizi arttırıp A73 almanızı öneririm, orta segmentin en iyi cihazıdır, arttıramam diyorsanız 6 GB/128 GB olan MI10T'ye bakabilirsiniz ya da A52S.

Eğer saf güç isteniyorsa MI10T. (oyun performansı, oyundaki stabil performanstaki verilen ekran süresi)

Günlük kullanım ön plandaysa ve arada sırada oyun oynanıyorsa A52S. (kamera, sosyal medya, video, ekran vs.)

Mobil veri kullanmıyorsanız S20 FE alabilirsiniz, mobil verideki batarya ve güncellik dışında üstteki cihazlardan daha iyi.

S20 FE alınılabilir ama işlemcisi yük altında olduğundan fazla güç tüketiyor, özellikle 2K ekran çözünürlüğünde bir günü çıkartamayabilirsiniz. Bütçenizi arttırıp A73 almanızı öneririm, orta segmentin en iyi cihazıdır, arttıramam diyorsanız 6 GB/128 GB olan MI10T'ye bakabilirsiniz ya da A52S.

Eğer saf güç isteniyorsa MI10T. (oyun performansı, oyundaki stabil performanstaki verilen ekran süresi)

Günlük kullanım ön plandaysa ve arada sırada oyun oynanıyorsa A52S. (kamera, sosyal medya, video, ekran vs.)

Mobil veri kullanmıyorsanız S20 FE alabilirsiniz, mobil verideki batarya ve güncellik dışında üstteki cihazlardan daha iyi.
İphone XR alsam bir sıkıntı yaşarmıyım. Ben pek oyun oynayan birisi değilim. Günlük kullanım video izlemek sosyal medya falan. Hep android kullandım. Bir kerese Ios cihaz kullanmak istiyorum. Xr cidden kötü bir telefon mu?

iPhone XR alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Ben pek oyun oynayan birisi değilim. Günlük kullanım video izlemek sosyal medya falan. Hep Android kullandım. Bir kerese iOS cihaz kullanmak istiyorum. XR cidden kötü bir telefon mu?

iOS deneyimini yaşamak için yeterli ama berbat bir paneli var, günlük kullanım ve video izlemek için yeterli değil. Özellikle güneş altında ya da yüksek parlaklıkta siyah renkler o kadar kötü gözüküyor ki... Zaten ekran 828p, batarya performansıda o kadar iyi değil. Çok oyun oynayan birisiyseniz MI10T 6/128 alın ama oyun oynamayan birisi olduğunuzu belirtmişsiniz, kesinlikle A52S almalısınız, video ve film izlerken 120 Hz, Super AMOLED ve FHD+ ekran çözünürlüğüyle sizi en iyi deneyimi yaşatacaktır. Arada sırada oyun ve günlük kullanım için A52S uzun yıllar boyunca muazzam bir tecrübe kazandıracaktır.

iOS deneyimini yaşamak için yeterli ama berbat bir paneli var, günlük kullanım ve video izlemek için yeterli değil. Özellikle güneş altında ya da yüksek parlaklıkta siyah renkler o kadar kötü gözüküyor ki... Zaten ekran 828p, batarya performansıda o kadar iyi değil. Çok oyun oynayan birisiyseniz Mi10T 6/128 alın ama oyun oynamayan birisi olduğunuzu belirtmişsiniz, kesinlikle A52S almalısınız, video ve film izlerken 120 Hz, Super AMOLED ve FHD+ ekran çözünürlüğüyle sizi en iyi deneyimi yaşatacaktır.
2.el iphone 11 falan olsa olur mu xr ile aynı panele mi sahip iphone 11

iPhone 11 bence artık alınmaz, f/p özelliğini yitirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı