Teşekkür ediyorum öncelikle peki şu model nasıldır acabaBütçenizi en azından 1000₺ daha yükseltip buna bakmanızı öneririm: Toshiba 55UA2063DT 55" 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri
Özellikleri yakın. Ses kalitesi olarak Toshiba daha üstün. Sizin yerinizde olsam Toshiba varken Vestel almam. Şimdiye kadar ben evdeki Vestel ürünlerden çok sıkıntı çektim.Teşekkür ediyorum öncelikle peki şu model nasıldır acaba
![]()
Vestel 55U9600 55
VESTEL 55UA9600 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Anladım biraz daha araştırayım teşekkür ederimÖzellikleri yakın. Ses kalitesi olarak Toshiba daha üstün. Sizin yerinizde olsam Toshiba varken Vestel almam. Şimdiye kadar ben evdeki Vestel ürünlerden çok sıkıntı çektim.
Özellikleri yakın. Ses kalitesi olarak Toshiba daha üstün. Sizin yerinizde olsam Toshiba varken Vestel almam. Şimdiye kadar ben evdeki Vestel ürünlerden çok sıkıntı çektim.
Evet alınabilir. Vestel'den mantıklı. O bütçedeki iyi modellerden bence.Anladım biraz daha araştırayım teşekkür ederim
Şu ürünü mü önerirsiniz?
Evet alınabilir. Vestel'den mantıklı. O bütçedeki iyi modellerden bence.
Pek bir fark olmaz. 12k civarına var özellik olarak daha üstün televizyonlar.Peki 50 inçe inersek ne önerirsiniz?
Amblight da var o televizyonda ama pahalı yaPek bir fark olmaz. 12k civarına var özellik olarak daha üstün televizyonlar.
Örneğin bu:
![]()
Philips 50PUS7956 Ultra HD (4K) TV
Philips 50PUS7956 Ultra HD (4K) TV 50PUS7956/62 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
3A63DT olanda Tarayıcı var. Yani televizyondan Google'a girebiliyorsunuz ama diğerinde yok. Bir de ekran olarak 3A63DT biraz daha iyi.Amblight da var o televizyonda ama pahalı ya
Şu iki ürünün farkı ne acaba söyleyebilir misiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.