10.000 TL Yayın için Sistem Toplama

Atılan sistemler arasında en dengeli sistem budur hocam. Diğer ekipmanlar sonradan alınır, farklı sitelerden toplasanız bütçenizi aşmayabiliyor ama yinede aşarsa SSD'yi çıkarın, sonra alırsınız.

Son düzenleme:
dostum o yazdıgın sistemi kesinlikle toplama fiyat olarak boşa fazla para vermiş olursun + gamepower ürünlerinden kesinlikle uzak dur 7.1 sözde surround kulaklıgı denedim rezilikten baska bisey değildi diger ürünlerinin aynı olduguna eminim bilindik markalardan şaşma derim işlemci anakart ekran kartı secimlerini kesinlikle degiştirmelisin

CPU: AMD Ryzen 5 2600X 3.60 Ghz 19MB AM4 12nm İşlemci
Anakart :MSI B450M GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen DDR4 3466+MHz(O.C.) USB3.1 Anakart
Ekran Kartı: ASUS RX580 ROG STRIX OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Son düzenleme:
2600 liraya rx580 ? rtx 2060 fiyatına mantıklı

Bayağı dikkat etmişsiniz açıkcası

ben cok daha uygun bi fiyata aldım onun icin tavsiye ettim baktıgınız sitede fiyat yüksek yazılmış

1070 yerine rtx 2060 veya 2070 almanızı öneririm.

Ya sistemi toplayacak arkadas %90 amatör oyuncu evde pubg fln oynayacak aradada yayın acacak gidip 3-4 bin tllik kartları öneriyorsunuz bence rtx 2060 2070 fln ev kullanıcısı icin çok abartılı bi kart 1300-1500 tl fiyat aralıgında cok güzel ekran kartları var rx570 rx580 gtx1060 fln hertürlü iş görür

Son düzenleme:
Hocam kime göre neye göre şahsi fikrimce bende öyle düşünüyorum ama arkadaş belliki üst düzey oyun istiyor. Bu bizi ilgilendirmez bence. Bizim görevimiz o bütçe ile en iyisini toplamak.

İfadeler: uth
2060 uzun süre eskimeyecek bir ekran kartı bence. Örneğin 1060 alırsa bir süre sonra (1 yıl-2 yıl) değişim yapması gerekecek. Hem güncel bir ekran kartı 2060 hem de önümüzdeki yılların tüm oyunlarını kaldırabilecek bir ekran kartı. 10.000 liralık bilgisayar toplayıp 1060 koymak birazcık mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…