webcam'miHem canlı yayınlar hem de VLOG için bir kameraya ihtiyacım var. Piyasa hakkında bilgim yok, ancak 10.000 TL ayırabilirim.
Kamera konusunda pek bilgim yok. Hem vlog çekmek hem de canlı yayınlarımda kullanmak istiyorum. Eğer bu işler için ayrı ayrı kamera almam gerekiyorsa, bunu bilmiyorum. Konu hakkında bilgisiz olduğum için kusura bakmayın.webcam'mi
canlı yayını pc üzerinden açacaksanız webcamKamera konusunda pek bilgim yok. Hem vlog çekmek hem de canlı yayınlarımda kullanmak istiyorum. Eğer bu işler için ayrı ayrı kamera almam gerekiyorsa, bunu bilmiyorum. Konu hakkında bilgisiz olduğum için kusura bakmayın.
Canlı yayını PC üzerinden açacaksanız webcam.
Hem webcam hemde profosyonel kamera bağlayabilirsiniz yayınlar için.Harici kameraları bağlıyorlar oradan yola çıkarak düşündüm ama onlar çok pahalı galiba.
Çok bir bilgim yok ancak GoPro’lardan haberiniz var mı hocam? Vlog ve yayın kullanımı için güzel bence. Kafa bandıyla beraber on numara içerikler üretirsiniz diye düşünüyorum.Harici kameraları bağlıyorlar oradan yola çıkarak düşündüm ama onlar çok pahalı galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.