10.000 TL YouTube videosu hazırlamak ve yüklemek için laptop önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bütçemi 10.000 TL'ye kadar çıkardım. YouTube videosu hazırlamak ve yüklemek için laptop önerilerinizi bekliyorum. Kullandığım programlar Movavi ve benzerleri.

AMD işlemcili MSI Modern, Huawei Matebook veya ASUS Vivobook modelleri performans bakımından güzel olabilir ama bu modellerin kasaları çok ince olduğundan soğutma bakımından nasıldır bilemiyorum. Render alacağınız için işlemci sıcaklığı yüksek olacaktır ve belli bir sıcaklığı geçerse hız düşürür. Bu da renderınızı daha uzun sürede almanıza neden olacaktır. Ryzen 4600H, 5500U, 5600H işlemcili laptop modellerini kullanan arkadaşlar varsa daha doğru fikir edinebiliriz, benimkiler tahmin sadece.

2. el 5600H'li gaming kasa laptoplara da bakabilirsiniz. Soğutma olarak daha iyi olacaklardır.

Sıcaklık sorunu olmayacaksa bu iki model bence çok güzel, alacak olsam bu iki model arasından tercih yapardım. Özellikle ASUS Vivobook dikkatimi çok çekiyor:

Ama renderı ekran kartıyla alıyorsan (işlemciyle almak daha iyi diye biliyorum):

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…