Arkadaşlar merhabalar, öncelikle ben oyunlardan geçimimi sağlıyorum bu yüzden mütevellit o doğrultuda bir sistem topladım.
Sistemden beklentim 35-40 tane Metin 2 Client açabilmesi veyahut Valorant'ta en az +150 FPS almak.
Böylece 9.300'e falan geliyor sistem.
Ayrıca 2.el toplamak istesem nasıl hareket etmeliyim bu konuda da bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim
Görüşleriniz ve yorumlarınız çok önemli arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.
Metin 2 RAM ve CPU yoğunluklu bir sistem istiyor, çoklu client açacağım içinde çoklu çekirdek performansının yüksek olması gerekiyor arkadaşlar. Metin 2'nin GPU kullanımı çok çok az bunun üzerine böyle bir sistem toplamak istedim arkadaşlar, konunun başlığı "Amacına uygun 10 BİN TL'lik sistem'e önerileriniz" idi fakat moderasyon uygun görmemiş böyle bir başlıkla değiştirmiş
Arkadaşlar merhabalar, öncelikle ben oyunlardan geçimimi sağlıyorum bu yüzden mütevellit o doğrultuda bir sistem topladım.
Sistemden beklentim 35-40 tane Metin 2 Client açabilmesi veyahut Valorant'ta en az +150 FPS almak.
Böylece 9.300'e falan geliyor sistem.
Ayrıca 2.el toplamak istesem nasıl hareket etmeliyim bu konuda da bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim
Görüşleriniz ve yorumlarınız çok önemli arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.
Metin 2'de ekran kartı değil işlemci önemli bu yüzden işlemci ve RAM yüksek tutmuş. Kendisi de 35-40 tane mt2 client açacağını söylüyor bunun üzerinden para kazanılıyor.
Herkes ekran kartı düşük tutulmuş diye atlamış hemen asıl trol siz misiniz?