10.000 TL'ye 1650S sistem nasıl?

O zaman bilmiyorum hocam, Knight Online'da genellikle, İntel sistem tercih edildiği için
knight online'da tek client açıldığı için olabilir galiba hocam, parçalardan aynı fiyatla amacıma uygun daha yüksek performans alabileceğim parça önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

eğer güzel bir getirisi varsa paylaşır mısın nasıl yapılıyor

Troll konu herhalde.

Başlığı görünce gerçekten korktum. Berbat ötesi olmuş, 3060 Ti'ın stoklara gelmesini bekleyin.

Umarım dalga geçiyorsunuzdur.

Berbat. 10.000 TL'ye zorlasak 3060 Ti koyarız.

En önemli bileşeni en arka plana atmak mı? Değişik bir tercih.

Ayıptır söylemesi 32GB ram ile ne yapacaksınız ?
Yayıncılar bile 16 GB RAM kullanıyor.

Piyasadaki laptopların ayarında bir sistem olmuş. Kesinlikle tavsiye etmem.

Ben ne gördüm?

Metin 2 RAM ve CPU yoğunluklu bir sistem istiyor, çoklu client açacağım içinde çoklu çekirdek performansının yüksek olması gerekiyor arkadaşlar. Metin 2'nin GPU kullanımı çok çok az bunun üzerine böyle bir sistem toplamak istedim, konunun başlığı "Amacına uygun 10 BİN TL'lik sistem'e önerileriniz" idi fakat moderasyon uygun görmemiş böyle bir başlıkla değiştirmiş
eğer güzel bir getirisi varsa paylaşır mısın nasıl yapılıyor
Dostum öğrenmesi uzun ve meşakkatli bir iş açıkçası ve şu sıralar fazlasıyla sıkıntıları olan bir durum.
Herkes troll dedi ve gitti mi şimdi yani
Ne yani herkes troll diyip hiçbir öneride bulunulmadı mı ? komik.

Son düzenleme:
3700x için b450 almak çöp kamyonu almak gibi minimum B550 gerekiyor verimli kullanılması için.

Valorant işlemci bazlı bir oyun, ekran kartı 1650S yetecektir ama 1650S ve 1660 Ti arasında büyük fark var eğer 1660 Ti bulabilirsen onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…