Evet arkadaşın önerdiği AOC marka monitör parlaklığı renk derinliği ve tepki suresiyle gayet güzel duruyor. Bu fiyat bandında ki monitorlerin özellikleri birbirlerine çok yakın oluyor zaten, ama bu cihaz bir tık daha iyi görünüyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. PttAVM'den alayım deme bu arada, farklı bir yerden al.
PttAVM zaten sorunlu bir yer oradan alışveriş yapmam sanırım.
Güzelde kanka çok sağlam gelmedi bana telden tutuyor o nasıl ayaklık öyle
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu ürün nasıl sizce.
1ms GTG ve 400cd parlaklık gayet güzel.Güzelde kanka çok sağlam gelmedi bana telden tutuyor o nasıl ayaklık öyle
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu ürün nasıl sizce.
Güzelde kanka çok sağlam gelmedi bana telden tutuyor o nasıl ayaklık öyle
Bu ürün nasıl sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.