10.000 TL'ye 2K IPS monitör önerisi

Makaleler
8
Yer
Ankara 💻
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro

Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB
Meslek
Joker
Selam,

Bir arkadaşım RTX4070 sistemi için 2K bir monitör bakmakta. Kendisi 3A oyunlar oynuyor çok ağırlıklı olarak. İlk başta 32" baktım fakat pek kaliteli model göremedim. Bundan dolayı 27" fakat kaliteli bir model bakmak mantıklı geldi.

İlk olarak bu model aklımıza bayağı yatmıştı fakat ani bir zamlandı:

Şu iki model hakkında pek bilgim yok fakat özellikleri hoş görünüyor:

Attığım modeller arasından hangisi iyi renkleri ve uzun ömrü verir? Bunlardan daha iyi olur dediğiniz modeller var mı?

Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum. Bu model bu sene yeni çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme videosu da çektim.

Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum. Bu model bu sene yeni çıktı.

Bunun 27" halini linklemiştim. Bütçenin biraz üstünde. İleteceğim.

Arada ki en büyük fark herhalde 10 bit desteği olması lazım. Özellikler hemen hemen aynı.

Hangileri arasında acaba?

MSI ve Gigabyte arasında. Samsung'un linkini görmemişim.

Hangisi 10 bit hala göremedim. Datasheetlere baktım.

Ekstra detay vereyim, konuyu açarken MSI olan 8.700TL idi fakat 9.200 TL olmuş. Şaka gibi.

@BerkayZ87 sizin ekstra bir öneriniz var mı? Samsung en F/P ürün gibi geldi fakat önceki seri ürünlerden dolayı bir güvensizliğim var.

Hangisi 10 bit hala göremedim. Datasheetlere baktım.

Ekstra detay vereyim, konuyu açarken MSI olan 8.700TL idi fakat 9.200 TL olmuş. Şaka gibi.

@BerkayZ87 sizin ekstra bir öneriniz var mı? Samsung en F/P ürün gibi geldi fakat önceki seri ürünlerden dolayı bir güvensizliğim var.

MSI hocam. 8+2 bit olması lazım yanlış bakmadıysam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı