Hocam 2. el 6900xt’ler genelde 12k civarı satılıyor. Kartın temiz olduğundan ve satıcının dolandırıcı olmadığından emin olup alın. Eğer kart temizse bu fiyat gayet iyi.
Hocam Coil Whine olayı daha çok marka ile ilgili oluyor. Örneğin Sapphire marka kartlarda daha yaygın görülüyor. Olay AMD olması değil yani, doğru marka ve model seçilirse muhtemelen sorun yaşanmaz.
Wattman sorunları da 6000 serilerinde eskiye göre azaldı diye biliyorum. Bu konuya bakılabilir: RX 6000 serisinde WattMan hatası var mı?
Hocam Coil Whine olayı daha çok marka ile ilgili oluyor. Örneğin Sapphire marka kartlarda daha yaygın görülüyor. Olay AMD olması değil yani, doğru marka ve model seçilirse muhtemelen sorun yaşanmaz.
Wattman sorunları da 6000 serilerinde eskiye göre azaldı diye biliyorum. Bu konuya bakılabilir: RX 6000 serisinde WattMan hatası var mı?
Amd ekran kartları xfx 6800xt kullandım sorun yoktu şuan sapphire rx 6600 kullanıyorum yine problem yaşamadım markada bi sorun yok teknoloji işi şans işi bence hep amd kullanırım bi sıkıntı yaşamadım hiç