10.000 TL'ye bisiklet önerisi

boyum 1.86

xc100 hoşuma gitti umarım taşır beni 110 kiloyum

Large beden veya XL(büyük gelebilir, yüz yüze alırsanız deneyin) beden bakın kadro boyu olarak.

boyum 1.86

xc100 hoşuma gitti umarım taşır beni 110 kiloyum
Bir sıkıntı olmaz hocam. Kaynak yemiş veya hor kullanılmış, freeride atılmış bisikletlere bakmayın bile. Taşımayıp ortadan ikiye ayrılabilirler bide. Temiz kullanılmış bir tane bulursanız hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada sıfır alırsanız sıfır fiyatı 12 bin tl. Decathlon da hala varmıdır bilemem ama gidip oraya sorabilirsiniz. Hatta gidip oradan sorup başka model bile alabilirsiniz. Yetkililer yardımcı olurlar. İhtiyaçlarınızı ve kullanım alanızı söyleyin onlarda öneri yaparlar.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

yarın decathlona gideceğim

Hocam sakın direk almaya kalkmayın çok güzel ikna ediyor çalışanlar ama bazen kötü modelde verebiliyorlar. İlk bi sorun istediğiniz model varmıymış, yoksa da öneri alın. Sonrasında da önerdikleri bisikleti araştırın, kıyaslayın. Baktınız iyi, hoşunuza da gitti alın gitsin.

tamamdır hocam yardımınız için teşekkür ederim

hocam rahatsız ettim tekrardan bir şey soracaktım mesela kron xc150 dediğiniz model decathlon internet sitesinde gözükmüyor acaba mağazalarda bulabilirmiyim?

Son düzenleme:
Onu bilmediğimden sorun demiştim zaten. İnternetten de alabilirsiniz başka sitelerden, veya 2. el temiz bir tane alabilirsiniz.

Onu bilmediğimden sorun demiştim zaten. İnternetten de alabilirsiniz başka sitelerden, veya 2. el temiz bir tane alabilirsiniz.

Heee tamamdır hocam ben 2.el almaya karar verdim birkaç tane baktım size atsam siz de aralarında bir seçim yapsanız olur mu?

Hocam bu nasıl? Kron Xc 75 29 - 19' H.d Mat Siyah-mavi/füme Siyah - Mavi Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
Yalan söylemeyeyim XC75 hakkında çok bi bigim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…