alltindag Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Selamlar 10000 TL kısıtlı bütçem var, önerilerinizi bekliyorum. Steam üzerinden satın almayacağım. Bir de Ursus bıçağı önceliğim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Selamlar 10000 TL kısıtlı bütçem var, önerilerinizi bekliyorum. Steam üzerinden satın almayacağım. Bir de Ursus bıçağı önceliğim. Teşekkürler.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 15 Ağustos 2024 #2 Bu fiyata anca güzel bıçak ya gölge bıçağı doppler ya da bowie knife lore olabilir. Eldivenler hakkında fazla bilgim yok.
Bu fiyata anca güzel bıçak ya gölge bıçağı doppler ya da bowie knife lore olabilir. Eldivenler hakkında fazla bilgim yok.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.922 Çözümler 43 15 Ağustos 2024 #3 Bowie tiger tooth + yellow banded alabilirsiniz.
alltindag Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #4 ORGANIZE dedi: Bowie tiger tooth + yellow banded alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Bowie çok kaba duruyor ya. Daha minimal seviyorum.
ORGANIZE dedi: Bowie tiger tooth + yellow banded alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Bowie çok kaba duruyor ya. Daha minimal seviyorum.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.922 Çözümler 43 15 Ağustos 2024 #5 alltindag dedi: Hocam Bowie çok kaba duruyor ya. Daha minimal seviyorum. Genişletmek için tıkla... Pala olabilir kullanmıştım veya kancalı bıçakta güzel şu an kullanıyorum ama sevmiyorsanız ursus vanilla, blue steel, damascus steel bakabilirsiniz.
alltindag dedi: Hocam Bowie çok kaba duruyor ya. Daha minimal seviyorum. Genişletmek için tıkla... Pala olabilir kullanmıştım veya kancalı bıçakta güzel şu an kullanıyorum ama sevmiyorsanız ursus vanilla, blue steel, damascus steel bakabilirsiniz.