10.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

goalp

Decapat
Daha fazla  
Assetto Corsa, F1 gibi oyunları oynamak için alıyorum. 2. el 7.000 TL civarında T150 direksiyon setleri var. Eğer uygun bir fiyata olursa pedallarının kalitesi için T150 Pro alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce. 2. el olarak Logitech G29+shifter+stant 12.000 TL satın aldım.
Daha önce hiç direksiyon seti kullanmadığımdan dolayı, bu set bana mükemmel bir hissiyat veriyor işin doğrusu.
Satın aldığım kişi ürüne iyi bakmış. Garantisi olmamasına rağmen aksesuar 10/9 / performans 10/10 diyebilirim. Derisi ve direksiyon tutuşu çok kaliteli. Fazlasıyla atayabileceğin tuş var. Pedallar çok iyi. Fren biraz sert.
Yazılımı zaten gayet pratik ve başarılı. Çoğu oyun için de direkt olarak tanınan bir direksiyon modeli olduğu için, oyunlarda bir sorun yaratmıyor.

Daha önce hiç direksiyon seti kullanmadığımdan dolayı, bu set bana mükemmel bir hissiyat veriyor işin doğrusu.
Satın aldığım kişi ürüne iyi bakmış. Garantisi olmamasına rağmen aksesuar 10/9 / performans 10/10 diyebilirim. Derisi ve direksiyon tutuşu çok kaliteli. Fazlasıyla atayabileceğin tuş var. Pedallar çok iyi. Fren biraz sert.
Yazılımı zaten gayet pratik ve başarılı. Çoğu oyun için de direkt olarak tanınan bir direksiyon modeli olduğu için, oyunlarda bir sorun yaratmıyor.
G29 ile T150 arasında kalmıştım. T150'nin malzeme kalitesi G29'a göre daha kötü ancak ikisini birden kullanmadığım için farklarını tam olarak bilemiyorum. İnternettekilere göre T150'nin hissiyatı G29'dan daha iyi. T150 ile ilgili endişelendiğim tek şey pedallarının kalitesi. Pedalları hem plastik hemde insanlar çok yumuşak diyorlar. T150 Pro'nun pedalları ise çok daha iyi gibi. Uygun bir 8.000 lira bandında bir G29 veya T150 Pro bulabilirsem alacağım. Bulamazsam 7.000 lira bandında olan T150'lerden birini alacağım. Eğer güzel bir ilan görürseniz buraya atabilirsiniz.

Hocam bu arada G29'un sesi size fazla geliyor mu memnun musunuz?

Son düzenleme:
G29 ile T150 arasında kalmıştım. T150'nin malzeme kalitesi G29'a göre daha kötü ancak ikisini birden kullanmadığım için farklarını tam olarak bilemiyorum. İnternettekilere göre T150'nin hissiyatı G29'dan daha iyi. T150 ile ilgili endişelendiğim tek şey pedallarının kalitesi. Pedalları hem plastik hem de insanlar çok yumuşak diyorlar. T150 Pro'nun pedalları ise çok daha iyi gibi. Uygun bir 8.000 lira bandında bir G29 veya T150 Pro bulabilirsem alacağım. Bulamazsam 7.000 lira bandında olan T150'lerden birini alacağım. Eğer güzel bir ilan görürseniz buraya atabilirsiniz.

Hocam bu arada G29'un sesi size fazla geliyor mu memnun musunuz?

Evet ses konusunda dişli sistem kullanıldığı için yüksek seslerde çalışıyor. Akşam saatleri aileden ya da komşulardan uyarı alma ihtimalin yüksek.

Evet ses konusunda dişli sistem kullanıldığı için yüksek seslerde çalışıyor. Akşam saatleri aileden ya da komşulardan uyarı alma ihtimalin yüksek.
Genelde akşamları oynayacağım için sıkıntı çıkarabilir. Ben en iyisi T150 bakayım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı