10.000 TL'ye ekipman seti önerisi

Bütçe
10.000 TL

whamilya

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sosyal, elimde güncel olarak; Razer Ornata V3 X ve Basilisk V3 X HyperSpeed Mouse bulunmakta. Arctis 5'te kulaklık fakat artık kulaklığın belirli aksamları gitti klavye istediğim kadar iyi değil, mouse tarafında çok bir problemim yok ama toplu bir şekilde set değişikliğine gitmek istiyorum. Son zamanlarda FPS oyunlara sardım ve bundan dolayı FPS oyunlar için kablolu/kablosuz ekipman önerileriniz alabilirim, klavye ve kulaklık öncelikte benim için teşekkürler.

Kullandığın mouse FPS oyunları için aslında güzel bir ekipman değiştirmene gerek yok çok fazla. Kulaklık olarak HyperX Cloud III tavsiye edebilirim profesyonel FPS oyuncularının çoğunlukla kullandığı bir ekipman. Klavye'de önerebileceğim bir ekipman yok ama kendi ergonomine uygun hızlı klavyelere bakabilirsin ya da profesyonel oyuncuların kullandığı ekipmanlara göz atabilirsin. Profesyonel FPS oyuncularının kullandığı ekipmanları bu siteden bakabilirsin.
Gaming Keyboards List & Specs Comparison

Bu iki ürünü öneriyorum. Kullandığın mouse ise çok rahat yeter bence güzel bir mouse. Fakat yine de bir mouse önerisi istiyorum diyorsan bunu önerebilirim.

Razer kesinlikle seni üzmeyecektir. Mouse konusunda Razer'in üstüne tanımam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…