10.000 TL'ye ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan w1th
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 520

w1th

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 10.000TL bütçem bulunmakta 2.el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Ryzen 5 5600 bir işlemciye sahibim sadece CS2 oynuyorum ve 250 üzeri FPS götürebilecek güzel bir kart öneriniz varsa almak isterim (NVIDIA ekran kartı alacağım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 10.000TL bütçem bulunmakta 2.el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Ryzen 5 5600 bir işlemciye sahibim sadece CS2 oynuyorum ve 250 üzeri FPS götürebilecek güzel bir kart öneriniz varsa almak isterim (NVIDIA ekran kartı alacağım).

2000 TL daha artirabilirseniz kesinlikle bunu alin

Artiramazsaniz da 2. el 3070 Ti bulabilirsiniz

2000 TL daha artirabilirseniz kesinlikle bunu alin

Artiramazsaniz da 2. el 3070 Ti bulabilirsiniz
2000 daha çıkarabilirim ama arkadaşlar da 3070ti yazmış ne yapsam bilemedim

2000 daha çıkarabilirim ama arkadaşlar da 3070 Ti yazmış ne yapsam bilemedim

Yani hocam tamamen size kalmis, 4000 serisindeki tek ekstra avantajiniz Frame Gen ve karti 0 olarak aliyor olmaniz, bakin FPS olarak Frame Gen inanilmaz bir fark yaratmiyorsa temiz bir 3070 Ti alabilirsiniz ama her zaman en yenisini almak daha iyidir

yani hocam doğrudur fakat tek cs2 oynadığım için hani fps açısında düşüklük istemiyorum yani bakıldığı zaman sıfır 4060 almak da mantıklı sizce aralarında cs2 de büyük fark yaratacak kadar fps farkı olur mu
Yani hocam tamamen size kalmis, 4000 serisindeki tek ekstra avantajiniz Frame Gen ve karti 0 olarak aliyor olmaniz, bakin FPS olarak Frame Gen inanilmaz bir fark yaratmiyorsa temiz bir 3070 Ti alabilirsiniz ama her zaman en yenisini almak daha iyidir

Yani hocam doğrudur fakat tek CS2 oynadığım için hani FPS açısında düşüklük istemiyorum yani bakıldığı zaman sıfır 4060 almak da mantıklı sizce aralarında CS2 de büyük fark yaratacak kadar FPS farkı olur mu?

Hocam hangi ekran kartini alirsan al zaten 1080p de 250 FPS ustunu verecek cs2 de, 4060 alirsan diger oyunlarda da Frame Gen ile ekstra FPS kazanirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı