Çirkin kral09 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #11 Zerons dedi: Stok bitmiş hocam daha 5 dakika önce vardı. Genişletmek için tıkla... Millet ucuz sistem gördümü direkt saldırıyo bunlar 5 dakikada peynir ekmek gibi satılıyo.
Zerons dedi: Stok bitmiş hocam daha 5 dakika önce vardı. Genişletmek için tıkla... Millet ucuz sistem gördümü direkt saldırıyo bunlar 5 dakikada peynir ekmek gibi satılıyo.
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 11 Mart 2022 #12 Çirkin kral09 dedi: Haklı alınabilir linkini lütfen atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İncehesap'ta da benzer sistem taniltildi ama daha fiyati belli degil.
Çirkin kral09 dedi: Haklı alınabilir linkini lütfen atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İncehesap'ta da benzer sistem taniltildi ama daha fiyati belli degil.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #13 RX 6500 XT 4200 TL 5800 TL yede diğer parçaları toplayabilirsiniz. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
RX 6500 XT 4200 TL 5800 TL yede diğer parçaları toplayabilirsiniz. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
salih003 Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #14 Arkadaşlar ekran kartı almamamın sebebi gerek olmaması. Ek olarak parçaları tek bir yerden almak istiyorum hepsini ayrı yerden alınca sıkıntı oluyor.
Arkadaşlar ekran kartı almamamın sebebi gerek olmaması. Ek olarak parçaları tek bir yerden almak istiyorum hepsini ayrı yerden alınca sıkıntı oluyor.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #15 salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı almamamın sebebi gerek olmaması. Ek olarak parçaları tek bir yerden almak istiyorum hepsini ayrı yerden alınca sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam neden gerek olmasın? APU toplamaya gerek yok çok güçlü olmasına gerek yok dersen 1050 Ti koyalım hepsini ayrı almada hiçbir sıkıntı yok ha varsa aynı satıcıdan alın.
salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı almamamın sebebi gerek olmaması. Ek olarak parçaları tek bir yerden almak istiyorum hepsini ayrı yerden alınca sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam neden gerek olmasın? APU toplamaya gerek yok çok güçlü olmasına gerek yok dersen 1050 Ti koyalım hepsini ayrı almada hiçbir sıkıntı yok ha varsa aynı satıcıdan alın.
Çirkin kral09 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #16 salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı almamamın sebebi gerek olmaması. Ek olarak parçaları tek bir yerden almak istiyorum hepsini ayrı yerden alınca sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş ekran kartı gerek yok diyosun emme ekran kartı ile performansın 5,6 katı oluyor yani apu işlemci boşa israf.
salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı almamamın sebebi gerek olmaması. Ek olarak parçaları tek bir yerden almak istiyorum hepsini ayrı yerden alınca sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş ekran kartı gerek yok diyosun emme ekran kartı ile performansın 5,6 katı oluyor yani apu işlemci boşa israf.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #17 Çirkin kral09 dedi: Kardeş ekran kartı gerek yok diyosun emme ekran kartı ile performansın 5,6 katı oluyor yani APU işlemci boşa israf. Genişletmek için tıkla... 5 6 kat olmaz ama 10000 TL de APU çok saçma.
Çirkin kral09 dedi: Kardeş ekran kartı gerek yok diyosun emme ekran kartı ile performansın 5,6 katı oluyor yani APU işlemci boşa israf. Genişletmek için tıkla... 5 6 kat olmaz ama 10000 TL de APU çok saçma.
Çirkin kral09 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #18 @İnFlyen haklısın yani ama performans farkı baya olur demek istedim.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #19 Çirkin kral09 dedi: @İnflyen haklısın yani ama performans farkı bayağı olur demek istedim. Genişletmek için tıkla... Evet performansda ciddi fark oluşur.
Çirkin kral09 dedi: @İnflyen haklısın yani ama performans farkı bayağı olur demek istedim. Genişletmek için tıkla... Evet performansda ciddi fark oluşur.
salih003 Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #20 Arkadaşlar ekran kartı kullanmayacağım diyorum. Onun yerine işlemci gücünü arttırmak daha mantıklı geliyor bana.
Arkadaşlar ekran kartı kullanmayacağım diyorum. Onun yerine işlemci gücünü arttırmak daha mantıklı geliyor bana.