Çirkin kral09 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #21 salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı kullanmayacağım diyorum. Onun yerine işlemci gücünü arttırmak daha mantıklı geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Aga ekran kartlı performans farkı çok ciddi diyoruz.
salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı kullanmayacağım diyorum. Onun yerine işlemci gücünü arttırmak daha mantıklı geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Aga ekran kartlı performans farkı çok ciddi diyoruz.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #22 salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı kullanmayacağım diyorum. Onun yerine işlemci gücünü arttırmak daha mantıklı geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Zaten APU toplasanda ekran kartlı halindeki işlemci birbirine yakın olacak APU işlemciler çok fazla yok ekran kartıyla da işlemcinin yükünü azaltırsın.
salih003 dedi: Arkadaşlar ekran kartı kullanmayacağım diyorum. Onun yerine işlemci gücünü arttırmak daha mantıklı geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Zaten APU toplasanda ekran kartlı halindeki işlemci birbirine yakın olacak APU işlemciler çok fazla yok ekran kartıyla da işlemcinin yükünü azaltırsın.