10.000 TL'ye GTX 1050 Ti ile sistem toplama

Bütçe
10.000-12.000

DenizCan2727

Decapat
Daha fazla  
Hazırda olarak sistemim mevcut ama FIFA 23 ve NBA2K23 gibi oyunları kaldırmadığı ve FPS düşmesi fazla yediğim için yenilime kararı aldım. Hazırda 1050 Ti ekran kartım var, 4 GB sanırsam. Pek gerek olmadıkça değiştirmeyi düsünmüyorum. 2. plan o ama işlemci ve anakart çok kötü RAM de aynı sekilde, DDR3 ya da 2 olması lazım. Uzun lafın kısası anakart, RAM ve işlemci gerek ne önerirsiniz? 10.000 lirayı 1 ya da 2 binde geçebilir oyunları kaldırsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar bütçeniz varsa ddr3 sisteme böyle bir yükseltme yapmak saflıktan başka bir şey olmaz. Bütün sisteminizi satıp üstüne ekleyip rx 6600 r5500'lü bir sistem alabilirirsiniz.

Elinizdeki 1050 Ti'yı satıp ve 10.000 TL parayla birleştirirseniz sıfır bir sistem alabilirsiniz.

Bence 1050 Ti satıp yeni sistem diz.

Nasıl bir şey yapabilirim 1050 Ti satıp hazır sistem de olur ya da toplama darboğaz yapmayan parcalar hakkında bilgim 0 söylediğim oyunalrı oynatırsa güzel olur.

Nasıl bir şey yapabilirim 1050 Ti satıp hazır sistem de olur ya da toplama darboğaz yapmayan parcalar hakkında bilgim 0 söylediğim oyunalrı oynatırsa güzel olur.

2. el ekran kartı piyasası şu an nasıl bilmiyorum ama bence 11.5k sistem öneri falan diye konu aç direkt tahinimce öyle bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…