EmrEraslan Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Bütçem sınırlı 10k'ya güncel bir sistem arıyorum. Çok ağır oyunlar oynamayacağım Minecraft, CS2, Valorant, ETS 2 vb. oyunlar oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
Bütçem sınırlı 10k'ya güncel bir sistem arıyorum. Çok ağır oyunlar oynamayacağım Minecraft, CS2, Valorant, ETS 2 vb. oyunlar oynayacağım.
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 İnce hesapda 9K ya APU var almak isterrsen bak sıfır
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 İkinci el bakın bence.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.696 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #4 Pcustas dedi: İnce hesapda 9K ya APU var almak isterrsen bak sıfır. Genişletmek için tıkla... Bu kasada dahili ekran kartımı vardır?
Pcustas dedi: İnce hesapda 9K ya APU var almak isterrsen bak sıfır. Genişletmek için tıkla... Bu kasada dahili ekran kartımı vardır?
EmrEraslan Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 Ranny dedi: İkinci el bakın bence. Genişletmek için tıkla... İkinci el bakıyorum zaten yazmayı unutmuşum Pcustas dedi: İnce hesapda 9K ya APU var almak isterrsen bak sıfır Genişletmek için tıkla... ikinci el
Ranny dedi: İkinci el bakın bence. Genişletmek için tıkla... İkinci el bakıyorum zaten yazmayı unutmuşum Pcustas dedi: İnce hesapda 9K ya APU var almak isterrsen bak sıfır Genişletmek için tıkla... ikinci el
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #6 Nurettin bey dedi: Bu kasada dahili ekran kartımı vardır? Genişletmek için tıkla... yok apu işlemci içinde
Nurettin bey dedi: Bu kasada dahili ekran kartımı vardır? Genişletmek için tıkla... yok apu işlemci içinde