10.000 TL'ye iPhone 11 Pro alınır mı?

iPhone 11 Pro hemen nasıl eskidi anlamadım sanki iPhone ilk serisi gibi söylendi … halen güzel performans veren bir işlemciye sahip.
Ben "Çok eski" demedim. Ama ondan sonra 3 serinin çıktığını düşünürsek. "Eskidi" denebilecek bir model. İPhone 11 eskidi ise ne kadar daha iyi olsa da 11 Pro da eskidi sonuçta.

Düz iPhone 12 fiyatları bile 2 katından daha fazla bence alınabilir ama çok eski telefon.. ekran LED değil (gerçi bilemiyorum, iPhone 11 Pro'ların bataryaları iyi diyorlardı. IPS siyahlar hariç görüntü kalitesinde çok daha iyi) ama eski telefon işte. Bence diğer cihazlarınız Apple değilse, Android de düşünebilirsiniz, Xiaomi 12 Lite'lar çok tatlı görünüyorlar 12k civarındalar; ikinci el daha ucuza bulabilirsiniz.

"İPhone 11 Pro" demiş. Ekranı dandik olan İPhone 11. Eski desen neyse de İPhone 11 Pro'nun ekranı dandik değil.

Güvenilir olduğundan emin misiniz? 10.000₺ çok düşük çünkü. İPhone 11'in temiz 2. eli bile 13.000₺ falan.
Pardon pro yu görmemişim 10k ya bulunursa alınabilir ama 10k ya satan biri net dolandırıcıdır.

iPhone 11 Pro hemen nasıl eskidi anlamadım sanki iPhone ilk serisi gibi söylendi … halen güzel performans veren bir işlemciye sahip.
Üstünden çok fazla model geçti ve ilerdeki güncellemelerde sorun çıkarabilir diye söyledim. Diğer telefonlarına da öyle olmuştu çünkü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı