Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 4 Temmuz 2025 #1 Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim.
Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.879 Çözümler 6 Yer Punom Pen 4 Temmuz 2025 #2 Ben sıfır A16 alırdım bu paraya.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cihazı tamamen kontrol ettiniz mi değişen vs. bir şey var mı? Bence de sıfır bir telefon almak daha mantıklı.
Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cihazı tamamen kontrol ettiniz mi değişen vs. bir şey var mı? Bence de sıfır bir telefon almak daha mantıklı.
Hydra1390 Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus H610M-R Ekran Kartı: Asus RTX 3080 TUF GAMING 10GB OC V2 İşlemci: i5 12400F RAM: G.Skill 8x2 RAM Power Supply: Rampage 700 watt Kasa: Rampage RedSky Monitör: LG 24gq50f-b 24 Inc 165hz 1ms Freesync Fhd Va Gaming Monitör Klavye: Gomax K2 Mouse: Trust Rava GXT 108 Kulaklık: Monster Pusat 7.1 Surround Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... iPhone X biraz eskide kalmadı mı? Yakın zamanda güncelleme gelmez diye düşünüyorum.
Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... iPhone X biraz eskide kalmadı mı? Yakın zamanda güncelleme gelmez diye düşünüyorum.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.708 Çözümler 25 Yer Adana 4 Temmuz 2025 #5 Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Batarya olarak memnun etmez 2.el A55 bakılabilir.
Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Batarya olarak memnun etmez 2.el A55 bakılabilir.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 4 Temmuz 2025 #6 Galaxy A16 daha iyi olur. Bütçe çıkarsa Nothing Phone 1 veya A36'ya bakabilirsiniz.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.387 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Temmuz 2025 #7 Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Önermem, ikinci elden Nothing Phone 1 bakabilirsin.
Laharl dedi: Eğer alınmazsa aynı fiyata daha iyi ne alınabilir? Ayrıca batarya benim için çok önemli bir konu, tavsiyeyi ona göre verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Önermem, ikinci elden Nothing Phone 1 bakabilirsin.