464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #11 okansen14 dedi: Telefonu kendim için değil, kuzenim için alacağız. Kendisi şimdiye kadar hep Android kulandığı için iPhone düşünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ama geçebilir bence kamerise vs daha iyi bir cihaz ne için kullanacak yaşı ne ona göre diyim ben size.
okansen14 dedi: Telefonu kendim için değil, kuzenim için alacağız. Kendisi şimdiye kadar hep Android kulandığı için iPhone düşünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ama geçebilir bence kamerise vs daha iyi bir cihaz ne için kullanacak yaşı ne ona göre diyim ben size.
okansen14 Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 4 Ekim 2021 #12 464718 dedi: Hocam ama geçebilir bence kamerise vs daha iyi bir cihaz ne için kullanacak yaşı ne ona göre diyim ben size. Genişletmek için tıkla... Yaşı 23. Oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için.
464718 dedi: Hocam ama geçebilir bence kamerise vs daha iyi bir cihaz ne için kullanacak yaşı ne ona göre diyim ben size. Genişletmek için tıkla... Yaşı 23. Oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Ekim 2021 #13 okansen14 dedi: Yaşı 23. oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için. Genişletmek için tıkla... Aslında S21 serisi kamera olarak iPhone 12 serisinden daha iyi diye biliyorum ben Ayrıca zaten siz S20 FE alacağız demişsiniz, gerek yok zaten 10k fiyatındaki cihazlara.
okansen14 dedi: Yaşı 23. oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için. Genişletmek için tıkla... Aslında S21 serisi kamera olarak iPhone 12 serisinden daha iyi diye biliyorum ben Ayrıca zaten siz S20 FE alacağız demişsiniz, gerek yok zaten 10k fiyatındaki cihazlara.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #14 okansen14 dedi: Yaşı 23. Oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için. Genişletmek için tıkla... Hocam kamera olmasa android de olurdu da bence iphone alın en iyi kameraları iphone yapıyor.
okansen14 dedi: Yaşı 23. Oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için. Genişletmek için tıkla... Hocam kamera olmasa android de olurdu da bence iphone alın en iyi kameraları iphone yapıyor.
okansen14 Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 4 Ekim 2021 #15 Benim fikrim de iPhone alması yönündeydi. Ama kendisi istemiyor maalesef.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #16 okansen14 dedi: Benim fikrim de iPhone alması yönündeydi. Ama kendisi istemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden istemiyor ki neyse ona kalmış birşey alışamam diye korkuyorsa 1 haftaya alışır apple cihazların bide ömrü daha uzun onuda söyleyeyim.
okansen14 dedi: Benim fikrim de iPhone alması yönündeydi. Ama kendisi istemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden istemiyor ki neyse ona kalmış birşey alışamam diye korkuyorsa 1 haftaya alışır apple cihazların bide ömrü daha uzun onuda söyleyeyim.
okansen14 Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 4 Ekim 2021 #17 464718 dedi: Neden istemiyor ki neyse ona kalmış birşey alışamam diye korkuyorsa 1 haftaya alışır apple cihazların bide ömrü daha uzun onuda söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Ama dediğim gibi karar onun. O da takip ediyor konuyu zaten.
464718 dedi: Neden istemiyor ki neyse ona kalmış birşey alışamam diye korkuyorsa 1 haftaya alışır apple cihazların bide ömrü daha uzun onuda söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Ama dediğim gibi karar onun. O da takip ediyor konuyu zaten.
2 295069 Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 640 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #18 okansen14 dedi: Yaşı 23. oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de kendi fikri ama siz kendisine bir kez daha sorun bence kamera performansı önemli bir etkense iPhone alınabilir. Pişman olmaz. Onun dışında S20 FE alınabilir.
okansen14 dedi: Yaşı 23. oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de kendi fikri ama siz kendisine bir kez daha sorun bence kamera performansı önemli bir etkense iPhone alınabilir. Pişman olmaz. Onun dışında S20 FE alınabilir.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #19 okansen14 dedi: Hocam söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Ama dediğim gibi karar onun. O da takip ediyor konuyu zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ona bir kere daha sorun nedeninide sorun çünkü bu bütçeye en iyi telefon iphone.
okansen14 dedi: Hocam söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Ama dediğim gibi karar onun. O da takip ediyor konuyu zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ona bir kere daha sorun nedeninide sorun çünkü bu bütçeye en iyi telefon iphone.