10.000 TL'ye kadar Android telefon önerisi

Telefonu kendim için değil, kuzenim için alacağız. Kendisi şimdiye kadar hep Android kulandığı için iPhone düşünmüyor.
Hocam ama geçebilir bence kamerise vs daha iyi bir cihaz ne için kullanacak yaşı ne ona göre diyim ben size.

Hocam ama geçebilir bence kamerise vs daha iyi bir cihaz ne için kullanacak yaşı ne ona göre diyim ben size.
Yaşı 23. Oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için.

Yaşı 23. oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için.

Aslında S21 serisi kamera olarak iPhone 12 serisinden daha iyi diye biliyorum ben

Ayrıca zaten siz S20 FE alacağız demişsiniz, gerek yok zaten 10k fiyatındaki cihazlara.

Benim fikrim de iPhone alması yönündeydi. Ama kendisi istemiyor maalesef.

Neden istemiyor ki neyse ona kalmış birşey alışamam diye korkuyorsa 1 haftaya alışır apple cihazların bide ömrü daha uzun onuda söyleyeyim.
Hocam söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Ama dediğim gibi karar onun. O da takip ediyor konuyu zaten.

Yaşı 23. oyun oynamıyor, günlük kullanım için alacak, kamera performansı önemli bir etken bizim için.

Tabii ki de kendi fikri ama siz kendisine bir kez daha sorun bence kamera performansı önemli bir etkense iPhone alınabilir. Pişman olmaz.
Onun dışında S20 FE alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…