Emin slayer Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:29 #11 Hocam, bu “dongle” tam olarak ne oluyor? Ben tam anlamadım; USB gibi mi takıyoruz cihaza ve nasıl çalışıyor?
Hocam, bu “dongle” tam olarak ne oluyor? Ben tam anlamadım; USB gibi mi takıyoruz cihaza ve nasıl çalışıyor?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.046 Yer İzmir Bugün 02:31 #12 Emin slayer dedi: Hocam, bu “dongle” tam olarak ne oluyor? Ben tam anlamadım; USB gibi mi takıyoruz cihaza ve nasıl çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth yerine kullanıyoruz. "alıcı" görevi görüyor aslında. Dongle bilgisayara takılınca mouse ona bağlanıyor. Bluetooth'dan da çok daha düşük gecikme seviyesinde sağlıyor bağlantıyı.
Emin slayer dedi: Hocam, bu “dongle” tam olarak ne oluyor? Ben tam anlamadım; USB gibi mi takıyoruz cihaza ve nasıl çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth yerine kullanıyoruz. "alıcı" görevi görüyor aslında. Dongle bilgisayara takılınca mouse ona bağlanıyor. Bluetooth'dan da çok daha düşük gecikme seviyesinde sağlıyor bağlantıyı.