10.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
10000

elpistolero

Centipat
Merhaba herkese.

Laptopım pert olduğu için yeni bir şeye ihtiyacım var fakat fiyatlar malum o yüzden masaüstüne yönelmek istiyorum. Öncelikle ilk kez masaüstü kullanacağım o yüzden nasıl toplanır edilir bilgim yok. Yapabilir miyim veya hazır mı almak gerek? Fundamental bilgim hiç yok bu konuda o yüzden tırsıyorum.

Kullanım şeklim ise klasik işle ilgili mail alma gönderme fazla bir şey yok, arada da DotA, pes13 tarzı eski oyunları oynama. Ama günde 12+ saat açık kalıyor PC.

Bütçe 10.000'e kadar ama diyelim 5.000'lik bir harcama ile de bu ihtiyaçlarımı görebilirim diyelim, o da makbule geçer. Zor dönemdeyiz malum.

Şimdiden teşekkür ederim.

İkinci elden bakmanızı öneririm sıfır toplamak pek mümkün görünmüyor bu bütçeyle.

2.ele yönelir misiniz ayrıca yaşadığınız ili ya da ilçeyi söylerseniz bölgedeki satılan sistemlere bakarak bir tavsiye verebilirim ayrıca monitör dahil mi?

2.ele yönelir misiniz ayrıca yaşadığınız ili ya da ilçeyi söylerseniz bölgedeki satılan sistemlere bakarak bir tavsiye verebilirim ayrıca monitör dahil mi?
Tabii ki ikinci el de olur. Antalya merkezdeyim hocam. Monitör dahil değil, monitör de almam lazım. Hiçbir parça yok elimde.

Hocam çok güzeller gerçekten. Teşekkür ederim. Bunu alırsam ekstra monitör klavye mouse eklersem tamam mı oluyorum şimdi?

Bir de, AMD işlemci olması yabancı geldi, herhangi bir dezavantajı var mı? GHz güzel gözüküyor ama sormak istedim.

Herhangi bir dezavantaj olduğunu sanmıyorum ama tabii internetten araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…