Hocam son mesajımda sonda yazdığım sistem nasıl?
Son mesajımda sonda yazdığım sistem nasıl hocam?
Çok pardon mesajı görmemişim. Teşekkürler hocam.
Anakart işlemci ikisinin sıfır olması ikinci el olmasına nazaran 1000TL pahalı olduğu için alınabilecek bir şey olarak gördüm. Aynı şekilde RAM SSD de çok cep yakmıyor. Ekran kartı sıfır çok uçuk o yüzden ikinci el devam diye düşündüm.
Hocam bu alınır mı? İkinci el bir monitör ile 15bine ayıklanırım bu işten gibi.GG-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GG-6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bir de ATX kasa diyor ama mATX anakart diyor ve sisteme koymuşlar nasıl oluyor?
Bence fiyat olarak uygun bir sistem buna ileride bir işlemci soğutucusu almanızı öneririm bu işlemcide ısınma problemi var biraz 2. el bir monitör ile 15 bine halledersiniz. Ayrıca üstteki mesajımda yanlış bilgilendirmişim düzeltiyorum bu mATX ATX'ten daha küçük bu yüzden ATX kasaya da takılabilir eğer m ITX olsaydı tüm kasalarla da uyumlu olurdu bunu bir büyüklük sınıflandırması gibi düşün.
Hocam son mesajımda sonda yazdığım sistem nasıl?
Son mesajımda sonda yazdığım sistem nasıl hocam?
Çok pardon mesajı görmemişim. Teşekkürler hocam.
Anakart işlemci ikisinin sıfır olması ikinci el olmasına nazaran 1000TL pahalı olduğu için alınabilecek bir şey olarak gördüm. Aynı şekilde RAM SSD de çok cep yakmıyor. Ekran kartı sıfır çok uçuk o yüzden ikinci el devam diye düşündüm.
Hocam bu alınır mı? İkinci el bir monitör ile 15bine ayıklanırım bu işten gibi.GG-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GG-6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bir de ATX kasa diyor ama mATX anakart diyor ve sisteme koymuşlar nasıl oluyor?
hocam ssd'nin okuma yazma hızı daha düşük görünüyor aynı fiyata?Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.548,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDr6 CL16 TLTYD416G3200HC16CDC01 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDr6 CL16 TLTYD416G3200HC16CDC01 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDr6 CL16 TLTYD416G3200HC16CDC01 Ram özelliklerini incele, 1.051,38 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 5500 ısınmaz merak etmeyin anakart MSI da alınabilir.AMD Ryzen™ 5 5500 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci (Kutulu,Fanlı) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
(8505TL)
Hocam SSD'nin okuma yazma hızı daha düşük görünüyor aynı fiyata?
Bir de ekran kartı için bir şey diyor musun? 2. el alacağım ya kazıklarlarsa anlamam şu an. Şuna dikkat et garanti vs gibi bir şey diyor musun?
Ve monitör tavsiyen var mı hocam şöyle F/P bir şey yok mu 2K'ya falan?
hocam rx6600 tavsiye etmişlerdi, 3500'e ikinci elleri görüyorum iyi değil midir? antalya'dayım şehir içi elden alırım da farklı il de olur yeter ki kart iyi olsunSizin attığınız SSD'de DRAM yok hocam Kioxia daha iyidir. Ekran kartı için FurMark testi yaptırın sonuçlarını Technopat'ta sorabilirsiniz,değerlerin iyi olmasına dikkat edin. Kutu-Fatura-Garanti olursa daha iyi olur. 5500XT alınabilir bu fiyatlara o da olmaz ise daha uygun fiyata RX580 alınabilir. Testleri yaptırdıktan sonra Param Güvende ile alabilirsiniz.
Nerede oturduğunuzu söylerseniz elden de bakabilirim.
Hocam RX6600 tavsiye etmişlerdi, 3500'e ikinci elleri görüyorum iyi değil midir? Antalya'dayım şehir içi elden alırım da farklı il de olur yeter ki kart iyi olsun
hocam ben bu 4binliği 3.5a bağlarım. direkt alayım mı jelatini üzerinde diyor yoksa test falan sorayım mı?Bütçe 3500'e çıkar ise RX6600 almanız benim de önerim olur arada çok fark var.
Antalya'da en ucuz 4000'e var ama cidden değer 1.5 yıl garantisi var.
Kargo ile olacak ise
Kargo ile olacak ise 6600XT modellerine bakın hocam.
Hocam ben bu 4binliği 3.5a bağlarım. Direkt alayım mı jelatini üzerinde diyor yoksa test falan sorayım mı?