10.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
9500

Mikail.11

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kardeşime oyun oynaması icin bilgisayar toplamak veya almak istiyorum. Monitör, kulaklık, klavye falan her şeyi mevcut. Ekran kartlı bir kasa istiyorum, yardımcı olur musunuz bütçe 9-10K'yi aşmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Prime777 Hocam merhaba en baştaki haricinde diğerleri bütçemi aşmış sizce öyle direk hazır mı alayım yoksa elimde kasa ve PSU var içini mi doldurayim önerilerinizi almak isterim ama baktım PSU 250w yetmeyebilir.

@Prime777 hocam merhaba en baştaki haricinde diğerleri bütçemi aşmış sizce öyle direk hazır mı alayım yoksa elimde kasa ve PSU var içini mi doldurayim önerilerinizi almak isterim.

Merhaba, 300W üstü bir PSU'nuz varsa ve sistemin içerisindeki Power Boost'dan daha kaliteliyse, takmanız daha iyi olur. Zaten muhtemelen çok eski değilse daha kalitelidir. Ama bence kasa kalabilir, mesh. Problem olmaz. Tabii elinizde de kasa ve PSU olduğundan bir tık ileri toplama olur mu, bilemem. Ama attığım kasa bütçenizi aşmıyorsa ve tek seçenek o ise, güzeldir.

Merhaba, 300W üstü bir PSU'nuz varsa ve sistemin içerisindeki Power Boost'dan daha kaliteliyse, takmanız daha iyi olur. Zaten muhtemelen çok eski değilse daha kalitelidir. Ama bence kasa kalabilir, mesh. Problem olmaz. Tabii elinizde de kasa ve PSU olduğundan bir tık ileri toplama olur mu, bilemem. Ama attığım kasa bütçenizi aşmıyorsa ve tek seçenek o ise, güzeldir.
Simdi bazı kisilere de sordjm ikinci el topla diyen var PSU kötüymüş bide 250w kasamda normal fansiz falan bir kasa

Simdi bazı kisilere de sordjm ikinci el topla diyen var PSU kötüymüş bir de 250W kasamda normal fansiz falan bir kasa.

O zaman kasaniza gerek yok, sistemdeki kasa yeterli. O zaman 250W PSU varsa yetersiz, sistemdeki yeterli. O zaman ikinci ele gerek yok, sifir icin attigim sistem iyidir. Evet, PSU kotu ama sistem alinir.

@Prime777
amd radeon rx 6600 8 gb
ryzen 5 3600
2×8 GB 3000mhz ddr4 ram
b450m s2h
böyle bir sistemi yanında SSD olcak şekilde 2.el o fiyata kapatirsin diyen var bu nasıl olur siiznki daha mı iyi bir seçenek

@Prime777
AMD Radeon RX 6600 8 GB.
Ryzen 5 3600.
2×8 GB 3000MHz DDR4 RAM.
B450M S2H.
Böyle bir sistemi yanında SSD olacak şekilde 2.el o fiyata kapatirsin diyen var bu nasıl olur siiznki daha mı iyi bir seçenek.

Ekran karti olarak, evet. Ama iste ikinci el o. Benim attigim sifir. Bence kardesine o bilgisayar yeter.

@Prime777 kaç FPS oynar örneğin Valorant'ta flaan?

En sona bakabilirsiniz. 10 ay once.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Prime777
AMD Radeon RX 6600 8 GB.
Ryzen 5 3600.
2×8 GB 3000MHz DDR4 RAM.
B450M S2H.
Böyle bir sistemi yanında SSD olacak şekilde 2.el o fiyata kapatirsin diyen var bu nasıl olur siiznki daha mı iyi bir seçenek.

İkinci el isterseniz sizin dediginiz daha mantkli ama sifir isterseniz benimkini alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı