Hocam öbür konular eskiydi. Kendi PC'mi sattım bir monitörü kaldı. Kasa tek olsa yeterli, yeni konu açmak zorunda kaldım. Çünkü eski ye göre bayağı pahalı oldu fiyatlar
Hocam öbür konular eskiydi. Kendi PC'mi sattım bir monitörü kaldı. Kasa tek olsa yeterli, yeni konu açmak zorunda kaldım. Çünkü eski ye göre bayağı pahalı oldu fiyatlar.
Hocam öbür konular eskiydi. Kendi PC'mi sattım bir monitörü kaldı. Kasa tek olsa yeterli, yeni konu açmak zorunda kaldım. Çünkü eski ye göre bayağı pahalı oldu fiyatlar.
Hocam 2. el, iyi kotu bir şey toplayabilirsiniz onun dışında sifir 10000 TL'ye PC bulunmaz fakat Series S alinabilir temiz bulursaniz 2. el kaçırmayın bence onun disinda PC isi olmaz.
En ucuz Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.548,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG VALOR AIR VALORAIRMT-BKCWW 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG VALOR AIR VALORAIRMT-BKCWW 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!