10.000 TL'ye kadar TV önerisi

technoberkk

Hectopat
Selamlar, bir TV almayı planlıyorum açıkçası bütçe düşük. TV'yi PC'ye bağlayacağım ve ETS 2, Forza gibi oyunları oynamak için kullanacağım. Onun haricinde ise dizi film takılmayı planlıyorum. En küçük 43" olarak düşündüm sanırım 109 ekran oluyor. 10 bin civarına nasıl bir şey alabilirim? Bir de duvara aparat ile takmak istiyorum, maksimum 50 cm ileri gelen bir aparat buldum, daha uzunu yoktur herhalde değil mi? Konumu ileri geri değişebileceği için ne kadar uzun ve hareketli aparat o kadar iyi dedim.

Bir de 60Hz görüntüyü çok kastırıyor, ama 100-120Hz TV'ler de ateş pahası. Paneli 60Hz olan yazılım ile 120Hz gibi gösteren TV'ler de varmış. Hiç bilgim yok bu konuda, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
@agrofea önerdiği ürünü ben de tavsiye ederim ancak birkaç şeye dikkat edin alırken.
1.si ürün bir monitör, televizyon değil ancak televizyondan farkı yok. Bu fiyata 4K cihaz bulamazsınız başka böyle. Yani uydu alıcısı yok eğer önemliyse.
2.si üründe kronik clouding problemi var siyah renklerde. Bazı kişilerde hiç yok, ama çoğunlukta var. Eğer bu konuda çok takıntılı iseniz almayın ürünü. Google'da aratarak ne demek istediğimi görebilirsiniz şöyle örnek bırakayım;

Dönüşleriniz adına çok teşekkür ederim, netflix uygulamasına bile gerek yok çünkü pcye bağlı olacak, ordan hallederim her şeyi. Peki monitör ve tv arasında boyut farkı var mıdır 43" bazında? İkisi de örneğin 109cm ama en olarak bir fark mevcut mu yoksa aynı mı boyuttalardır?

Televizyon olanların tek farkı uydu alıcıları olması yani televizyon olmaları. Samsung ürünü bir monitör, fakat kendi işletim sistemi var içinde, yani akıllı monitör. Netflix, YouTube gibi uygulamalar da kurulabiliyor ve televizyon olarak kullanılabiliyor. TV Box bağlayıp Tivibu vb. platformları kurarak televizyon olarak kullanan kişiler var, şahsen ben de tercih ederim. Tek sorunu kronik clouding sorunu, örneği yukarıda attım. Eğer böyle ince ayrıntıları dert etmiyorsanız gözünüz takılmıyorsa bu fiyat bandında rakibi olacağını sanmıyorum. 43 inç dev gibi ekran yani.

Ekran olsun yeter bana zaten ya pcden ekran vereceğim için hiç özelliği olmasa bile olur Önerileriniz adına çok teşekkür ederim, 7 bine falan satılanlar vardı 43" ama sanırım bu daha mantıklı olacak. En azından 4k 60hz almış olurum. Duvara asmak adına aparat için bilginiz var mıdır? 50cmden daha fazla ileri oynayabilen bir aparat var ise tercihim olur, ne kadar ileri ve sağa sola döndürebilirsem o kadar rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…