LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi hem üniversiteye gidip gelmek için hem de spor olsun diye bisiklet almak istiyorum. Bütçe 7-8k, çok zorlarsam 10K'ya çıkabilirim.
Başlıkta da belirttiğim gibi hem üniversiteye gidip gelmek için hem de spor olsun diye bisiklet almak istiyorum. Bütçe 7-8k, çok zorlarsam 10K'ya çıkabilirim.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #2 Kaç jant kullanırsınız hocam.
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #3 ForzaCompagni dedi: Kaç jant kullanırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bisikletten anlamam çok küçük olmasın yeter.
ForzaCompagni dedi: Kaç jant kullanırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bisikletten anlamam çok küçük olmasın yeter.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #4 LasTSHoT_0 dedi: Hocam pek bisikletten anlamam çok küçük olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Yaş ve boy biliyosanız söyleyin ben size jant öneri bulim hocam Amazon.com.tr Evet biraz bütçe aşar ama çok rahat bi bisiklet
LasTSHoT_0 dedi: Hocam pek bisikletten anlamam çok küçük olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Yaş ve boy biliyosanız söyleyin ben size jant öneri bulim hocam Amazon.com.tr Evet biraz bütçe aşar ama çok rahat bi bisiklet
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #5 Jant boyu uygun hocam ama başka öneriniz varsa açığım.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #6 Amazon.com.tr bide bu var hocam Kadro farkı var sadece hocam
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #7 ForzaCompagni dedi: Amazon.com.tr Bir de bu var hocam. Kadro farkı var sadece hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu çift taraf disk mi yoksa tek taraf mı? ForzaCompagni dedi: Amazon.com.tr Bir de bu var hocam. Kadro farkı var sadece hocam. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz?
ForzaCompagni dedi: Amazon.com.tr Bir de bu var hocam. Kadro farkı var sadece hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu çift taraf disk mi yoksa tek taraf mı? ForzaCompagni dedi: Amazon.com.tr Bir de bu var hocam. Kadro farkı var sadece hocam. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz?
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #8 Çift hocam İlk olan daha iyi
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #9 Bilmediğimden soruyorum kadro tam olarak ne oluyor.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #10 alırsanız 1 ay veya 2 ay bakımı var bide amortisörleri işe giderken size yardımcı olur Kadro; gidon, sele, tekerlek, maşa gibi tüm parçaların üzerine monte edildiği ana gövde kısmıdır.
alırsanız 1 ay veya 2 ay bakımı var bide amortisörleri işe giderken size yardımcı olur Kadro; gidon, sele, tekerlek, maşa gibi tüm parçaların üzerine monte edildiği ana gövde kısmıdır.