10.000 TL'ye klavye ve fare önerisi

Bütçe
10000

ceren1337

Centipat
Daha fazla  
RTX 5080'li sistem kuruyorum, normalde Razer'ın pembe klavyesi ve pembe Mouse'unu alacaktım 10 bin TL'ye. Ama belki bildiğiniz daha kaliteli modeller vardır diye buraya sormak istedim. Pembe (en kötü ihtimalle beyaz) renk olması ve klavyesinin ışıklarının ayarlanabilmesi harici hiçbir kriterim yok çünkü kalitesinden ve özelliklerinden anlamıyorum açıkçası. Ama kaliteli olsun. Normalde almayı planladığım modelleri de aşağıya bırakıyorum. LoL, Valorant oynuyorum genelde ama 5080 sisteme geçtiğimde sağlam oyunlar da oynarım tabii ki. Not: Klavye ve mouse için toplam bütçem 10.000 TL, ayrı ayrı değil.

image_2025-06-15_182321370.png

Pembiş bunu öneririm:

RTX 5080'li sistem kuruyorum, normalde Razer'ın pembe klavyesi ve pembe Mouse'unu alacaktım 10 bin TL'ye. Ama belki bildiğiniz daha kaliteli modeller vardır diye buraya sormak istedim. Pembe (en kötü ihtimalle beyaz) renk olması ve klavyesinin ışıklarının ayarlanabilmesi harici hiçbir kriterim yok çünkü kalitesinden ve özelliklerinden anlamıyorum açıkçası. Ama kaliteli olsun. Normalde almayı planladığım modelleri de aşağıya bırakıyorum. LoL, Valorant oynuyorum genelde ama 5080 sisteme geçtiğimde sağlam oyunlar da oynarım tabii ki. Not: Klavye ve mouse için toplam bütçem 10.000 TL, ayrı ayrı değil.

Eki Görüntüle 2513213
Orochi V2 iyi değil Huntsman fiyatina göre hiç iyi değil. Tutuşun ne ? Taninmmis fakat daha fp modellere bakar mısın yoksa buyuk marka mi istiyorsun?

Pembiş bunu öneririm:
güzel görünüyor ama wraith benim biraz gözümü korkutuyor asla teknik servis ve iletişim konusunda yeterli olmadıkları için...

Orochi V2 iyi değil Huntsman fiyatina göre hiç iyi değil. Tutuşun ne ? Taninmmis fakat daha fp modellere bakar mısın yoksa buyuk marka mi istiyorsun?
açıkçası benim için markanın pek önemi yok, dediğim gibi dış görüntüsüne önem veriyorum almışken de kaliteli olsun istiyorum. ışıklarının renklerini ve modlarını ayarlayabildiğim bir klavye ve rengi uyumlu herhangi bir mouse benim için uygun.

İkisinin de pembe renkleri tükenmiş ve mouse'un şekli biraz korkutucu görünüyor maalesef 😣

Hiç bozma bence, Razer'den yuru, butun sistemi Razer Chroma'dan ayarla keyfine bak.
Razer bana biraz bilgisayar aksesuarları sektörünün apple'ı gibi hissettiriyor, kaliteden çok markaya para veriyormuşuz gibi geliyor o yüzden daha iyi öneriler varsa onları almak isterim. Ama kafama yatan daha iyi bir model olmazsa bunları alacağım zaten.

güzel görünüyor ama wraith benim biraz gözümü korkutuyor asla teknik servis ve iletişim konusunda yeterli olmadıkları için...
Distribütörlüğünü yaptıkları ürünlerde bir sorun yaşanması durumunda, ürün Wraith teknik ekipleri tarafından incelenir ve üretici firmaya raporlanır. Üretici firmanın vereceği karara bağlı olarak iade ya da değişim hakkı sağlanır.

Güzel görünüyor ama Wraith benim biraz gözümü korkutuyor asla teknik servis ve iletişim konusunda yeterli olmadıkları için...

Açıkçası benim için markanın pek önemi yok, dediğim gibi dış görüntüsüne önem veriyorum almışken de kaliteli olsun istiyorum. Işıklarının renklerini ve modlarını ayarlayabildiğim bir klavye ve rengi uyumlu herhangi bir mouse benim için uygun.

İkisinin de pembe renkleri tükenmiş ve farenin şekli biraz korkutucu görünüyor maalesef 😣

Razer bana biraz bilgisayar aksesuarları sektörünün Apple'ı gibi hissettiriyor, kaliteden çok markaya para veriyormuşuz gibi geliyor o yüzden daha iyi öneriler varsa onları almak isterim. Ama kafama yatan daha iyi bir model olmazsa bunları alacağım zaten.

Aydinlatma, yardimci App filan konusunda daha iyisini bulamazsin ama kalite konusunda mutlaka vardir daha iyisi. Belki Logitech'in pembesine bakabilirsin, onlarda da var pembe beyaz filan, ama uygulamasi bir Razer degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı