10.000 TL'ye kulaklık ve mouse önerisi

Bütçe
10000

cmrttt

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, şu anda kulaklık olarak Logitech'in "Logitech G PRO X kablolu" modelini ve mouse olarak da "G203" modelini kullanıyorum. Ancak kulaklığımın sol tarafından ses gelmemekte bir de kabloyla oynayınca sağ tarafta gidiyor tekrar oynamak gerekiyor. Farede ise orta tekerlek ve sol tık bazen çalışmamakta. Bu yüzden maksimum 5 bin TL olacak şekilde bir kulaklık ve maksimum 5-6 bin TL olacak şekilde bir mouse önerisi istemekteyim sizden. Tercihim kulaklık için kabloludur ama mouse için fark etmez. Biraz araştırdım ve kulaklık olarak HyperX Cloud III kablolu modelini ve mouse olarak da Logitech G PRO X Superlight 2 modelini buldum sizce bunlar iyi midir? Oyun, müzik ve film genelde bilgisayarda bu tarz şeylerle ilgileniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba, şu anda kulaklık olarak Logitech'in "Logitech G PRO X kablolu" modelini ve mouse olarak da "G203" modelini kullanıyorum. Ancak kulaklığımın sol tarafından ses gelmemekte bir de kabloyla oynayınca sağ tarafta gidiyor tekrar oynamak gerekiyor. Farede ise orta tekerlek ve sol tık bazen çalışmamakta. Bu yüzden maksimum 5 bin TL olacak şekilde bir kulaklık ve maksimum 5-6 bin TL olacak şekilde bir mouse önerisi istemekteyim sizden. Tercihim kulaklık için kabloludur ama mouse için fark etmez. Biraz araştırdım ve kulaklık olarak HyperX Cloud III kablolu modelini ve mouse olarak da Logitech G PRO X Superlight 2 modelini buldum sizce bunlar iyi midir? Oyun, müzik ve film genelde bilgisayarda bu tarz şeylerle ilgileniyorum.

Kulaklığım G733.
Farem gx Superlight 2
Klavyem G PRO X TKL Rapid.
Toplam fiyatları 17-18k TL ediyor.

Diyeceğim şu ki asla ekipmanlara ciddi paralar vermeyin. Hiçbir mantığı yok ve avantajı da yok. O bütçeye git ye, iç, kıyafet al daha iyi. Ha param var diyorsan dediğin markaların hiçbiri seni üzmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığım g733.
Farem gx Superlight 2
Klavyem G PRO X TKL Rapid.
Toplam fiyatları 17-18k TL ediyor.

Diyeceğim şu ki asla ekipmanlara ciddi paralar vermeyin. Hiçbir mantığı yok ve avantajı da yok. O bütçeye git ye, iç, kıyafet al daha iyi. Ha param var diyorsan dediğin markaların hiçbiri seni üzmez.

Kesinlikle katılıyorum. Bende de bütün set razen kulaklık dışında o kadar para vermem. 3 ay önce 1 TL atak fare aldım merakımdan benim Razer D2 Pro aratmadı arada 5 kat fiyat farkı var. Yıllarca hep marka ekipman aldım artık çinliler yapıyor. Çok da kaliteli.

Mouse ve kulaklık olarak bu 2 attığımı alabilirsin.

Hocam kulaklık sorununuz tamamen kablodan kaynaklıysa yeni bir kablo alıp iyi bir EQ ayarı yapın kesinlikle daha önce farklı bir kulaklık kullanmış gibi hissedeceksiniz mouse için tutuşunuzu belirtin ona göre önerelim elinize oturmayan bir mouse almak iyi olmayabilir.

Logitech model iyidir hocam üzmez sizi, Razer Viper modellerine de bakabilirsiniz.
Kulaklık olarak kablolu zorunlu değilse ASUS ROG pelta bence gayet iyi bir model.

GPX 2 fiyatina degmez, daha uyguna Lamzu ona denk bir mouse. Cloud 3 ise bass olarak berbat, bass ve tizz dengeside berbat. Iyi bir EQ ile bir seviyeye geliyor ancak yinede kotu. Kablosuzlar artik kablolular ile denk performans veriyoe.

Kulaklık bilmiyorum ama Razer DeathAdder serisini öneririm çok konforlu. Büyük elin varsa fena rahat oluyor.

Evet konforlu ele tam oturuyor sensörler harika çok hızlı şarj oluyor. Sağlam swicleri güzel 2 tane sensörü var ama atak da ele güzel oturdu hiç yadırgamadım bir de kötü değil. 3 aydır onunla oynuyorum. Anahtar sesi bile Razer çakması hatta şarj standı bile razera uyuyor. Öyle böyle çakmamış adamlar. Razer atak standında şarj ediyorum.

Fare en fazla 2bin veririm hatta 1.5 civarı alırım klavye de aynı. Manyetik klavyeler var. Çok güzel. Ama kulaklık alternatifi yok.

Hocam kulaklık sorununuz tamamen kablodan kaynaklıysa yeni bir kablo alıp iyi bir EQ ayarı yapın kesinlikle daha önce farklı bir kulaklık kullanmış gibi hissedeceksiniz mouse için tutuşunuzu belirtin ona göre önerelim elinize oturmayan bir mouse almak iyi olmayabilir.

Hocam kulaklık sadece kablo değil maalesef, bir de sol tarafdan ses gelmiyor derken sol tarafda üste giden şey komple kırıldı ve bantlamasam direk sol tarafı yok yani kulaklığın o yüzden değiştirmek zorunlu maalesef, mouse tutuşum claw tutuşu.

Gpx 2 fiyatina degmez, daha uyguna Lamzu ona denk bir mouse. Cloud 3 ise bass olarak berbat, bass ve tizz dengeside berbat. Iyi bir EQ ile bir seviyeye geliyor ancak yine de kotu. Kablosuzlar artik kablolular ile denk performans veriyoe.

Merhaba gidip MediaMarkt'tan alıcağımda ROG pelta kablosuzu orada buldum ama önerdiğiniz mouse orada yok internettende alışveriş yapmıyorum o yüzden direk mağazaya gidip alacağım MediaMarkt linkli bir mouse atsanız olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı