Mastory 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Mastory 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler. Merhabalar, Gaming gen TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (cyber-10400F) Vıdeo ve fotoğraflar. En alt kısımda ekler bölümünde bir sürü fotoğraf mevcut. 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez koli incelemesi...
Eğer kafe vb yerlerde takılacaksanız iyi bir laptop almalısınız. He eğer ben evde rahatım diyorsanız masaüstü almalısınız. Bu arada attığınız laptop çok kötü, daha iyisi bulunabilir.
Eğer kafe vb yerlerde takılacaksanız iyi bir laptop almalısınız. He eğer ben evde rahatım diyorsanız masaüstü almalısınız. Bu arada attığınız laptop çok kötü, daha iyisi bulunabilir.
Laptoplar hakkında bir bilgim yok. Konu açarak sorabilirsiniz. Ama 9000TL fiyat bandına GTX 1650Tİ ekran kartlı laptop yerine daha iyisini bulabilirsiniz. Bu fiyat bandına RTX 2060'lı masaüstü sistemler var.