Bayağıdır piyasadan uzağım ondan dolayı kendim toplayamadim.
Monitör ve kasa için 10.000 TL bütçemiz var.
Hazır sistemler de önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En ucuz LG 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.937,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En ucuz LG 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.937,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bayağıdır piyasadan uzağım ondan dolayı kendim toplayamadim.
Monitör ve kasa için 10.000 TL bütçemiz var.
Hazır sistemler de önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
o bütçeye hazır sistem gelmez turbox izoly felan bulaşma en basitinden dolap gibi sitelerden 2. el 7 bine kasayı al 3 e de sıfır 144 hz 1 ms monitör al emin ol alacağın sıfır sistemden iyidir.
hocam o sitelerde satılan sistemlere güven olmuyor ekran kartının markası bile belli değil ve bu marka ikinci el ürünler kullanıyor dediğim gibi kasayı ikinci elde gtx 1650 sistem bulabilir