wolfgangmami
Megapat
Daha fazla
Herkese merhaba. 4070TIS e güzel bir monitör almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. İstediğim şeyler klasik bir oyuncu istekleri haricide renk kalitesi (mümkünse ışık sızması yapmasın), güneşte yansıtmaması, multimedya özelliklerine de ağırlık vermek istiyorum. 1080-2K arasında 24-27 inch arasında gidip geliyorum. Adaptive Sync veya XXX Hz olacak vs diye zaten saymıyorum bile. Ama kaliteli bir monitör e 120Hz i sorun etmem (zaten günümüz oyunlarının optimizasyonu belli)
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör arkadaşımda olan bir monitör ve renk kalitesinden memnun kalmıştım.
Şimdi tavsiye olmasa bile monitörü alırken renk gamut değerine mi yoksa kontrast a mı ağırlık vermeliyim? 0 ürün olmazsa bile 2. el alabilirim.
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör arkadaşımda olan bir monitör ve renk kalitesinden memnun kalmıştım.
Şimdi tavsiye olmasa bile monitörü alırken renk gamut değerine mi yoksa kontrast a mı ağırlık vermeliyim? 0 ürün olmazsa bile 2. el alabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: