Dün gece monitörüm yandı. Bende şimdi monitör bakıyorum 10 bin bütçem var. 24 27 inç 2K yüksek Hz görüntüsü güzel monitör öneriniz var mıdır? 1-2 lira üstü de olabilir.
Dün gece monitörüm yandı. Bende şimdi monitör bakıyorum 10 bin bütçem var. 24 27 inç 2K yüksek Hz görüntüsü güzel monitör öneriniz var mıdır? 1-2 lira üstü de olabilir.
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...