10.000 TL'ye ne alınır?

spiritual

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Amcam bana 10.000 TL bütçe verdi. İlk kez böyle bir bütçe ile istediğimi alma şansı buldum o yüzden aklımda hiçbir şey yok. Normalde olurdu ama birden düşün denilince aklımdakiler de gitti. Biraz fikir verir misiniz, 3. tarafın gözünden fikir almak aklıma bir şeyler getirir diye düşündüm. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Amcam bana 10.000 TL bütçe verdi. İlk kez böyle bir bütçe ile istediğimi alma şansı buldum o yüzden aklımda hiçbir şey yok. Normalde olurdu ama birden düşün denilince aklımdakiler de gitti. Biraz fikir verir misiniz, 3. tarafın gözünden fikir almak aklıma bir şeyler getirir diye düşündüm. Teşekkür ederim.
+18 oyuncak ve akülü araba alırdım.

Bilgisayarınız nedir? Monitorunuz nedir? Belki monitor, belki bilgisayar parçası, eğer ETS gibi oyunlara çok meraklıysan direksiyon seti olabilir.

Bilgisayara yeni parçalar, tablet, kulaklık mouse klavye, saat. Kitap okumayı seviyorsan bolca kitap alınabilir(eğer kitap okumaya bağımlı biri olsaydım kesinlikle bunu seçerdim en az 50-100 kitap alınır bu fiyatlara.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolara yatır yükselme garantili :D
Faize koyabilirsin veya altın alabilirsin.

Yani hobine göre değişir, yatırım yap, sevdiğin çizgi roman kitap falan varsa ondan al, PC varsa parça değişebilirsin belki. Başka aklıma çok şey gelmiyor. Odana süs müs al tablo falan istersen Başka bir hava katar.

10 bin tl çok, size fikirler vereyim.

• Çizgi romanlar
  • Aksiyon Figürleri
  • Posterler
  • Airfryer
  • Çanta
  • Yeni bir masa
  • Nerf
  • Ders çalışmak için test kitapları falan.
  • Gamepad
  • Xbox one s
  • Playstation 4
  • Kitaplık

Parayı sana vermeyip istediğin şeyi alacaksa yatırım yapabileceğin bir şey al ve aldığın şey sende kalsın kısaca sana vermeyip senin istediğini alacağı bütçeyi sen kendin alıp saklayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı