M musk Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Merhaba, 10k civarı bütçem var. Monitör, (1080p) klavye, kulaklık ve koltuk önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 2 Aralık 2023 #2 1- Monitör %40 2- Kulaklık %14 3- Koltuk %35 4- Klavye %11 Öncelik sıralaması değişebilir tabi. Bütçeyi bu şekilde dağıtmak mantıklı gibi. Monitör Opsiyonel Monitör 2 Kulaklık Listesi (Bu listedekiler gaming için ideal, iyi kulaklıklar. Mümkünse kablosuz alın) Klavye Öncelikli önerim Hawk Koltuk (Bütçeyi artırman gerek bence değer.) Keşke bütçe imkan verse Future modeli önerirdim. Gaming Koltuk (F/P) Bütçeye sığan bir koltuk. Eh işte... Rampage koltuklarla aynı mekanizma.
1- Monitör %40 2- Kulaklık %14 3- Koltuk %35 4- Klavye %11 Öncelik sıralaması değişebilir tabi. Bütçeyi bu şekilde dağıtmak mantıklı gibi. Monitör Opsiyonel Monitör 2 Kulaklık Listesi (Bu listedekiler gaming için ideal, iyi kulaklıklar. Mümkünse kablosuz alın) Klavye Öncelikli önerim Hawk Koltuk (Bütçeyi artırman gerek bence değer.) Keşke bütçe imkan verse Future modeli önerirdim. Gaming Koltuk (F/P) Bütçeye sığan bir koltuk. Eh işte... Rampage koltuklarla aynı mekanizma.
M musk Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 babylon dedi: 1- Monitör %40 2- Kulaklık %14 3- Koltuk %35 4- Klavye %11 Öncelik sıralaması değişebilir tabi. Bütçeyi bu şekilde dağıtmak mantıklı gibi. Monitör Opsiyonel Monitör 2 Kulaklık Listesi (Bu listedekiler gaming için ideal, iyi kulaklıklar. Mümkünse kablosuz alın) Klavye Öncelikli önerim Hawk Koltuk (Bütçeyi artırman gerek bence değer.) Keşke bütçe imkan verse Future modeli önerirdim. Gaming Koltuk (F/P) Bütçeye sığan bir koltuk. Eh işte... Rampage koltuklarla aynı mekanizma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
babylon dedi: 1- Monitör %40 2- Kulaklık %14 3- Koltuk %35 4- Klavye %11 Öncelik sıralaması değişebilir tabi. Bütçeyi bu şekilde dağıtmak mantıklı gibi. Monitör Opsiyonel Monitör 2 Kulaklık Listesi (Bu listedekiler gaming için ideal, iyi kulaklıklar. Mümkünse kablosuz alın) Klavye Öncelikli önerim Hawk Koltuk (Bütçeyi artırman gerek bence değer.) Keşke bütçe imkan verse Future modeli önerirdim. Gaming Koltuk (F/P) Bütçeye sığan bir koltuk. Eh işte... Rampage koltuklarla aynı mekanizma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.